Janod boekjes zijn altijd boeiend

 

Origineel kraamcadeautje

Een boekje is misschien niet iets waar je meteen aan denkt bij het bedenken van een kraamcadeau. Toch kan, mits je het juiste boekje kiest, het juist een heel leuk en origineel cadeautje zijn voor een kraambezoek. Janod boekjes, welke je online kan kopen bij Babypark (soms ook in de aanbieding!), zijn bij uitstek geschikt als een dergelijk cadeautje.

Lees meer...

Een Janod boekje is een stevig houten boekje, gebonden met een touwtje, beschilderd met allerlei kleurrijke eenvoudige afbeeldingen. Dit maakt een Janod boek voor baby's al snel interessant. Eerst kunnen ze samen met papa of mama kijken, maar doordat het boekje van hout is, kunnen ze al snel de bladzijden zelf omslaan en zichzelf gaan 'voorlezen'!

 

Leerzaam en duurzaam

Doordat Janod boeken van hout zijn, gaan ze veel langer mee dan een gemiddeld papieren boekje. De boekjes zijn vrijwel onverslijtbaar, hoeveel er ook mee gegooid of op gekauwd wordt! Ideaal dus om generaties lang mee te gaan.

Is een Janod boekje toch niet wat je zoekt? Bij Babypark vindt je vanzelfsprekend nog veel meer soorten boekjes. Kijk eens bij de bekende boekjes van Deltas of de zachte stoffen boekjes van BamBam.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Janod Magnetiboek Dieren

  Het Janod Magnetiboek Dieren is een boek met veel mogelijkheden. Doordat je kindje eindeloos de magneten kan combineren met de verschillende kaarten ontwikkelt je kindje zijn of haar concentratie en motoriek.
  19,99
 • Quick view

  Janod Magnetiboek Racers

  Het Janod Magnetiboek Racers is een boek met veel mogelijkheden. Doordat je kindje eindeloos de magneten kan combineren met de verschillende kaarten ontwikkelt je kindje zijn of haar concentratie en motoriek.
  19,99
 • Quick view

  Janod Magnetiboek 4 Seizoenen

  Het Janod Magnetiboek 4 Seizoenen is een boek met veel mogelijkheden. Doordat je kindje eindeloos de magneten kan combineren met de verschillende kaarten ontwikkelt je kindje zijn of haar concentratie en motoriek.
  19,99
3 Resultaten
Trustpilot