Een Chicco muziekmobiel voor je baby kopen

 

Muziekmobielen voor bedje of box

Voor een Chicco muziekmobielen aanbieding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Ons online assortiment muziekmobielen is zeer ruim. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat je in ons assortiment een muziekmobiel vindt die voldoet aan je wensen en eisen.

Lees meer...

Rustige kleuren en leuke vormen. Met projectiesysteem en mooie melodietjes. Je kindje zal zich uitstekend op zijn of haar gemak voelen met de rustige melodieën die door de Chicco muziekmobiel worden weergegeven.

 

Kenmerken van een muziekmobiel van Chicco

De Chicco boxmobielen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in de box en in het bedje. Figuurtjes worden op het plafond geprojecteerd en de klanken stellen je kindje gerust. De Chicco boxmobiel regeert op het gehuil van je baby en speelt dan automatisch een muziekje af en projecteert figuren ter geruststelling. De boxmobiel van Chicco kan op afstand bedient worden. Kijk ook eens bij de andere merken muziekmobielen die wij op onze website aanbieden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Chicco Muziekmobiel Magic Stars Roze

    Ideale Chicco muziekmobiel dat je kind stil houdt in bed. Met handige functies zoals een afstandsbediening, nachtlampje, dubbele projectie en meer.

    59,95

    54,74

1 Resultaten