1 Resultaten
1 Resultaten

Kies voor een kleurige VTech muziekmobiel!

 

Gezelligheid boven de box

Zeker tijdens de eerste maanden zal een baby best vaak in de box gelegd worden. En omdat ze in die eerste maanden nog niet veel kunnen, zelf geen speelgoed kunnen pakken of zich kunnen verplaatsen, richt de aandacht zich al snel op wat er in de omgeving te zien is. Een Vtech boxmobiel is iets wat zeker zal opvallen in het blikveld van je kleintje.

VTech boxmobielen zijn altijd kleurrijk, vrolijk en van prima kwaliteit. De bijbehorende muziekjes zijn fris en zullen niet snel vervelen. Gegarandeerd dat je kindje echt even bezig zal zijn met het kijken naar deze mobiel en het ontdekken van alle details eraan. Kleine baby's zullen voornamelijk gefascineerd zijn door het draaien van de mobiel, oudere baby's worden echt geboeid door de details. Zo is er altijd wat nieuws te ontdekken.

 

Leuk én leerzaam

Naast dat VTech muziekmobielen leuk zijn om naar te kijken, zijn ze ook leerzaam voor je kindje. Zo stimuleren muziekmobielen de hand-oog coordinatie en leren ze je kleintje om zich te focussen en te concentreren. Reden te meer dus om er ook ééntje voor jouw baby op te hangen!

Bij Babypark vind je online allerlei leuke VTech muziekmobielen. Leuk om voor jezelf of als kado te kopen. Houd zeker onze site in de gaten want regelmatig is er een interessante aanbieding. Bij ons ben je verzekerd van snelle en zorgvuldige verzending en kwalitatief goede producten.