10 Resultaten
 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  6,50
 • Quick view

  Janod Voelpuzzel Boerderijdieren

  Met de kleurrijke Janod Voelpuzzel Boerderijdieren kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  19,99
 • Quick view

  Janod Blokken Badpuzzels

  Met de Janod Blokken Badpuzzels leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 4 blokjes en bevordert de vaardigheden van je kindje. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  14,41

 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  17,50
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Bosdieren

  Met deze Janod Chunky Puzzel Bosdieren leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  13,99

 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Hond Titus

  Houten knoppuzzel van een hond genaamd Titus. Geschikt vanaf 6 maanden.
  11,50
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Babydieren

  De Janod Blokpuzzel Babydieren daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende babydieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  11,99
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Bosdieren

  De Janod Blokpuzzel Bosdieren daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende bosdieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  11,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren

  Op de Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren staan allerlei dieren uit de dierentuin in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.

  19,99

  13,88

10 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot