25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen

  Het Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat illustraties met verschillende thema's uit de alledaagse omgeving. Stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties met dieren uit verschillende leefwerelden. Gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Regenboog Kleurenboek

  Het Little Dutch Regenboog Kleurenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties die de ontwikkeling van je kindje stimuleren. Het is gemakkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat 4 puzzeltjes met verschillende dierenvriendjes. Het is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Beweging Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Beweging Boek kan je kindje op een speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol weetjes en geluiden over vervoer en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  26,99

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.
  14,95
 • Quick view

  Deltas Scheurkalender - Mijn Zwangerschap

  Gefeliciteerd, je bent zwanger. Het aftellen met deze Deltas scheurkalender naar de geboorte van jullie kindje kan beginnen! De kalender staat vol met handige informatie en tips van het eerste begin tot aan de geboorte.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek kan je kindje op een speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol weetjes en geluiden van dieren en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  28,95

 • Quick view

  Sophie De Giraf Geluidenboek

  Dit Sophie De Giraf Geluidenboek biedt ieder kind veel speelplezier! Het heeft verschillende activiteiten die het kind uitdagen. Er bevind ook een verhaaltje die voorgelezen kan worden.

  19,99

  19,95

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Papa Is De Beste

  Het Deltas Mijn Papa Is De Beste bestaat uit 20 pagina's met een verhaal over Kleine Beer en Papa Beer. Er wordt in het boek op een speelse en begrijpelijke manier verteld over troosten en getroost worden.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Een Drukke Dag Boerderij

  Het Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Een Drukke Dag Boerderij bestaat uit 10 pagina's waarop verschillende diertjes worden afgebeeld. Je kindje kan aan flapjes trekken, schuifjes bewegen en het wiel draaien.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Slaap Lekker Allemaal

  Het Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Op Stap Met De Bus bestaat uit 10 pagina's waarop verschillende diertjes worden afgebeeld. Je kindje kan aan flapjes trekken, schuifjes bewegen en het wiel draaien.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Kijk En Zoekboek In Het Bos

  Het Deltas Kinderboekje - Kijk En Zoekboek In Het Bos bestaat uit 16 pagina's vol met illustraties dieren en planten in het bos of onder de grond. In het boek staan leuke zoekopdrachten voor je kindje.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - De Mooiste Dierenverhalen Voor De Allerkleinsten

  Het Deltas Kinderboekje - De Mooiste Dierenverhalen Voor De Allerkleinsten bestaat uit 18 pagina's vol met illustraties van de dieren in het bos. Het boek heeft genoeg vrolijke verhaaltjes voor het slapengaan.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Mijn Kijkwoordenboek Ons Huis

  Het Deltas Kinderboekje - Mijn Kijkwoordenboek Ons Huis bestaat uit 14 pagina's vol met illustraties van de woonkamer, tuin, slaapkamer en keuken. In het boek staan alle voorwerpen benoemd voor je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Fien Gaat Op Het Potje

  In het Deltas Kinderboekje - Fien Gaat Op Het Potje leert Fien om voor het eerst op het potje te plassen. Het grappige verhaal is afgebeeld op 32 pagina's met duidelijke plaatjes die je kindje makkelijk begrijpt.
  8,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Papa Is De Beste

  Het Deltas Kinderboekje - Papa Is De Beste bestaat uit 128 pagina's met maar liefst 200 redenen waarom jouw papa de beste is! Op iedere pagina staat een situatie op een vrolijke en grappige manier uitgebeeld.

  12,95

  9,95

 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit

  Het Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace

  Het Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang

  Het Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!
  8,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Een Dag Met Sophie

  Het Sophie de Giraf boek een dag met Sophie is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.
  8,99
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?
  8,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mama Is De Allerliefste

  Van dit bijzondere Deltas Kinderboek - Mama Is De Allerliefste kan je kindje uren genieten. Het lezen en kijken draagt bij aan de ontwikkeling van de concentratie, motoriek en waarnemingsvermogen.
  10,95
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot