Smallstuff poppenwagens

Een Smallstuff poppenwagen is leuk voor elke kleine poppenmoeder. Elke Smallstuff poppenwagen heeft een prachtige, retro uitstraling. Hierdoor is deze poppenwagen een mooie aanwinst voor de kamer van je kindje of de woonkamer. Meestal is er zowel een rieten poppenwagen van Smallstuff als een houten poppenwagen van Smallstuff verkrijgbaar. Het is maar net wat je het mooist vindt! Vaak hebben wij ook een Smallstuff buggy voor een pop in ons assortiment. Meestal is deze gemaakt van hout. De wielen zijn van rubber. Smallstuff poppenwagens zijn over het algemeen gemaakt van natuurlijke materialen.

Lees meer...

Accessoires voor een Smallstuff poppenwagen

Jouw uitgekozen Smallstuff poppenwagen is aan te vullen met leuke accessoires, zoals een gebreid dekentje of beddengoed. Verder kun je de Smallstuff poppenwagen natuurlijk ook aanvullen met een leuke pop. Wij hebben leuke Smallstuff knuffelpoppen in ons assortiment die al even sfeervol zijn als onze Smallstuff poppenwagens.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed, accessoires voor de babykamer en eetgerei voor je kindje. Alles is gemaakt met een liefde voor kleuren en bijzondere designs. Een poppenwagen van Smallstuff is meestal gemaakt in hetzelfde kleurengamma als ander speelgoed en accessoires van Smallstuff. Vrijwel alle items van Smallstuff zijn prima met elkaar te combineren. De ontwerpers van Smallstuff lieten zich leiden door de fantasiewereld van kinderen. Ook Scandinavische moeders en hun liefde voor zachte tinten en retro looks vormden een inspiratiebron. In de ontwerpen komen veel bloemen terug en retro prints. Een poppenwagen van Smallstuff en andere Smallstuff producten zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Wij bezorgen de poppenwagen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Houten Poppenwagen Grey

  De stijlvolle Smallstuff Houten Poppenwagen Grey is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De poppenwagen is gemaakt van stevig hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat.
  134,95
 • Quick view

  Smallstuff Houten Poppenwagen Powder

  De stijlvolle Smallstuff Houten Poppenwagen Powder is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De poppenwagen is gemaakt van stevig hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat.
  79,95
 • Quick view

  Smallstuff Rieten Poppenwagen

  De stijlvolle Smallstuff Rieten Poppenwagen is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De wagen is gemaakt van stevig materiaal en de rubberen wielen zorgen ervoor dat je kindje er makkelijk mee kan rijden gaat.
3 Resultaten
Trustpilot