2 Resultaten
2 Resultaten

Bébé-Jou rammelaars

 

Welke baby of welk kindje heeft er nu niet een rammelaar in zijn of haar speelgoedcollectie? Een rammelaar is vaak het eerste speeltje van je kindje. Je kindje leert door een rammelaar de oog-handcoördinatie oefenen, maar ook oorzaak en gevolg. Bij Babypark zijn er hele leuke rammelaars verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en materialen. Er zit vast wel een geschikte rammelaar voor je kindje bij.

 

Knuffelige Bébé-Jou rammelaars

Het merk Bébe-Jou heeft leuke rammelaars in haar collectie. De Bébe-Jou rammelaars zijn aan de buitenkant gemaakt van katoen en polyester waardoor de Bébe-Jou rammelaars zacht aanvoelen. Een Bébe-Jou rammelaar heeft de vorm van een staaf met daarop de kop van een dier of voorwerp, bijvoorbeeld een vlinder of een auto. Door de vorm kan je kindje de Bébe-Jou rammelaar makkelijk vastpakken en weer loslaten. De Bébe-Jou rammelaars zijn wasbaar op 30°C in de wasmachine.

 

Over Bébé-Jou

Bébé-Jou is het baby- en kindermerk van het Nederlands familiebedrijf Atelier 49 Nederland BV. Bébe-Jou is een grote naam op het gebied van verzorging van je baby, peuter en kleuter. Bij Babypark zijn er naast Bébé-Jou rammelaars ook andere producten van Bébé-Jou verkrijgbaar zoals Bébé-Jou plaspotjes, Bébé-Jou luieremmers, Bébé-Jou badcapes en Bébé-Jou kapsets. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Bloom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.