Infantino rammelaars

 

Baby’s houden van sprekende kleuren. Daarom zijn Infantino rammelaars heel vrolijk en kleurrijk. Niet alleen de kleuren, maar ook de ontwerpen verrassen  telkens weer. De meeste Infantino rammelaars zien eruit als dieren, op een hele creatieve manier bedacht.

 

Infantino rammelaars met clip

Aan veel Infantino rammelaars zit een clip. Hiermee bevestig je de Infantino rammelaar aan een kinderwagen, buggy of autostoeltje. Zo raakt je kindje het speeltje niet kwijt en kan het naar hartenlust met de Infantino rammelaar spelen.

 

Lees meer...

Over Infantino

Infantino is een merk van speelgoed en andere producten voor jonge kinderen. Infantino vindt het leuk om speelgoed steeds weer verrassend grappig te maken en ervoor te zorgen dat het verre van saai is. Hierbij heeft Infantino zeker ook ouders op het oog. Ouders zijn de hardst werkende mensen op deze planeet, maar zij krijgen ook de grootste beloning. Alle stress en slapeloze nachten zijn vergeten bij die ene, stralende glimlach van hun kindje.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje

  Het Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje speeltje is ultrazacht en makkelijk vast te pakken door kleine handjes. Het is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en maakt een vrolijk piepje zodra je erin knijpt.
  15,99
 • Quick view

  Infantino Playtime Pal Fox

  Deze Infantino Playtime Pal Fox zit vol verrassingen voor je kindje! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de vos eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  24,99
 • Quick view

  Infantino Playtime Pal Elephant

  Deze Infantino Playtime Pal Elephant zit vol verrassingen voor je kindje! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de olifant eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Rammelaar Lion

  Met de Infantino Rammelaar Lion kan je kindje eindeloos blijven spelen! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de leeuw eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  9,99
21 Resultaten