Infantino rammelaars

 

Baby’s houden van sprekende kleuren. Daarom zijn Infantino rammelaars heel vrolijk en kleurrijk. Niet alleen de kleuren, maar ook de ontwerpen verrassen  telkens weer. De meeste Infantino rammelaars zien eruit als dieren, op een hele creatieve manier bedacht.

 

Infantino rammelaars met clip

Aan veel Infantino rammelaars zit een clip. Hiermee bevestig je de Infantino rammelaar aan een kinderwagen, buggy of autostoeltje. Zo raakt je kindje het speeltje niet kwijt en kan het naar hartenlust met de Infantino rammelaar spelen.

 

Lees meer...

Over Infantino

Infantino is een merk van speelgoed en andere producten voor jonge kinderen. Infantino vindt het leuk om speelgoed steeds weer verrassend grappig te maken en ervoor te zorgen dat het verre van saai is. Hierbij heeft Infantino zeker ook ouders op het oog. Ouders zijn de hardst werkende mensen op deze planeet, maar zij krijgen ook de grootste beloning. Alle stress en slapeloze nachten zijn vergeten bij die ene, stralende glimlach van hun kindje.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Infantino Rammelaar Lion

  Met de Infantino Rammelaar Lion kan je kindje eindeloos blijven spelen! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de leeuw eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  9,99
 • Quick view

  Infantino Playtime Pal Luchtballon

  Het Infantino Playtime Pal Luchtballon zit vol verrassingen voor je kindje! Het speeltje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de luchtballon eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Spiraal Speeltje Fox

  Met de Infantino Spiraal Speeltje Fox kan je kindje heerlijk spelen. De spiraal is niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor in de box en wieg. De spiraal is voorzien van vrolijke kleurtjes en figuurtjes.
  21,99
19 Resultaten