Jellycat rammelaars

 

De meeste Jellycat rammelaars zijn een knuffel en een rammelaar ineen. Dat maakt Jellycat rammelaars extra speciaal. Op deze pagina vind je alle Jellycat rammelaars uit ons assortiment. Neem eens een kijkje op deze pagina en laat je verrassen door deze leuke speeltjes.

 

Jellycat rammelaars zijn leerzaam voor je kindje

Jellycat rammelaars zijn niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Door te rammelen, doet je kindje motorische vaardigheden op. Het leert ook geluiden ontdekken en het leert hoe je deze geluiden in gang zet.

 

Lees meer...

Over Jellycat knuffels

Jellycat is een merk van grappige en vooral heerlijke, superzachte knuffels. Van Jellycat zijn de leukste dieren verkrijgbaar in knuffelvorm: van walvis tot uil en varken. Sommige Jellycat knuffels zien er zelfs humoristisch uit. Alle knuffels zijn heel leuk, maar een knuffel die óók kan rammelen is natuurlijk extra leuk. Bestel vandaag nog een mooie Jellycat rammelaar online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jellycat Penguin Piff Puff Rammelaar

    De Jellycat Penguin Piff Puff Rammelaar houdt de baby wel even bezig. Door hem heen en weer te bewegen hoor je een rammelend geluid. Dit vind de baby vanaf de geboorte erg leuk!
    15,50
1 Resultaten