Lilliputiens rammelaars

 

Een rammelaar is niet meer weg te denken uit de babyuitzet. Het is een handig speeltje die je vanaf 3 maanden aan je kindje kunt geven. Met een rammelaar leert je kindje wat oorzaak en gevolg is (het schudden van de rammelaar heeft als gevolg dat je een leuk geluidje hoort) en stimuleer je de hand-oogcoördinatie. Er zijn rammelaars in verschillende vormen, kleuren en materialen verkrijgbaar bij Babypark.

 

Lees meer...

Kleurrijke Lilliputiens rammelaars met een verhaal

De rammelaars van Lilliputiens zien er door de bonte kleuren erg vrolijk en kleurrijk uit. Elke Lilliputiens rammelaar is onderdeel van een verhaal en heeft zijn eigen stof en kleurtje. Zo kan je kindje zijn of haar favoriete vriendje snel herkennen. Er zijn verschillende soorten Lilliputiens rammelaars, je hebt Lilliputiens rammelaars in balvorm, staafvorm en ringvorm. Ook zijn er Lilliputiens rammelaars met een spiegel en die je zelfs om je kindjes arm kan vastmaken (een armbandrammelaar). De Lilliputiens rammelaars zijn gemaakt van stof, voelen hierdoor zacht aan en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Een Lilliputiens rammelaar zorgt voor urenlang speelplezier!

 

Over Lilliputiens

Het merk Lilliputiens komt van oorsprong uit België en is in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Doordat de producten van Lilliputiens door moeders zijn ontworpen krijgen ze een echte “mummy touch”. Bij Babypark vind je producten van Lilliputiens, op de website tref je de actuele voorraad en producten aan. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lilliputiens Liz Rammelaar

    De Lilliputiens Liz rammelaar maakt een leuk geluidje als je er in knijpt. Laat je kindje plezier hebben met deze vrolijke Liz’ rammelaar!
    13,99
1 Resultaten