1 Resultaten
1 Resultaten

Nuby rammelaars

 

Wanneer een kindje 3 maanden is leert het om iets vast te pakken of los te laten. Het is dan het moment om een rammelaar aan te bieden. Wat zal je kindje verrast zijn wanneer het een geluidje hoort als je met de rammelaar schudt. Er zijn bij Babypark hele leuke rammelaars verkrijgbaar, er zit er vast wel eentje tussen die bij je kindje past.

 

Vrolijke kleurrijke Nuby rammelaars

Nuby rammelaars zijn gemaakt van kunstof en zien er vrolijk uit door de bonte kleuren. Sommige Nuby rammelaars zijn ook ontworpen om als bijtketting te gebruiken, Nuby rammelaars hebben namelijk meervoudige bijtoppervlakken die kunnen draaien en keren. Ook stimuleren de Nuby rammelaars de hand-oogcoördinatie van je kindje en de visuele ontwikkeling/verbeelding. Met een Nuby rammelaar heeft je kindje urenlang speelplezier!

 

Over Nuby

Nuby produceert al meer dan 45 jaar producten voor baby’s en kinderen en streeft er met haar producten naar het dagelijkse leven van ouders te vergemakkelijken en leuker te maken. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Nuby verkrijgbaar zoals Nuby antilekbekers, Nuby flessen, Nuby spenen en Nuby bijtringen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.