Playgro rammelaars

 

Rammelaars zijn er in allerlei vormen, kleuren en materialen en zijn geschikt vanaf de geboorte. Maar vanaf 3 maanden zal je kindje actief met een rammelaar gaan spelen omdat het dan beseft dat je een voorwerp kunt vastpakken en loslaten. En doordat het schudden van de rammelaar een geluid met zich meebrengt leert je kindje ook oorzaak en gevolg kennen. Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Vrolijke en kleurrijke Playgro rammelaars

De rammelaars van Playgro zijn herkenbaar aan hun felle kleurtjes en exotische junglediertjes, zoals een koala, kangoeroe of een krokodil. Je hebt Playgro rammelaars voor onderweg die je kunt bevestigen aan een autostoel of kinderwagen en Playgro rammelaars die je gewoon thuis kan gebruiken. De Playgro rammelaars zijn BPA-vrij en dus veilig te gebruiken. Je kindje kan met een Playgro rammelaar niet alleen schudden, maar ook tal van andere activiteiten doen; zo kunnen bepaalde onderdelen van de Playgro rammelaar gedraaid worden en sommige onderdelen knisperen ook. Verder zit er aan een Playgro rammelaar ook een bijtring vast, deze voelt zacht aan voor de doorkomende tandjes. De Playgro rammelaars hebben verschillende kleuren en texturen die bijdragen aan de motorische ontwikkeling van je kindje. Een Playgro rammelaar zorgt voor urenlang speelplezier!

 

Over Playgro

Playgro is een Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1992 en zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van speelgoed voor kinderen om zintuigen en verbeelding te stimuleren. Er is bij Babypark genoeg keuze aan Playgro speelgoed, op onze website vind je de actuele producten van Playgro. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Curly The Monkey

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette

  Met de Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette kan je kindje zich prima vermaken. Het speeltje is voorzien van rammelaars, kralen en kreuk geluidjes. Verder is het speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Playgro Click And Twist Rammelaar

  De Playgro Click And Twist Rammelaar is een rammelaar en bijtring in één. De rammelaar is voorzien van vrolijke kleurtjes en structuren. Je kindje kan er op kauwen en het speeltje schudden, buigen en draaien.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Roundabout Rammelaar

  De Playgro Roundabout Rammelaar bestaat uit verschillende onderdelen, texturen en kleuren. Hierbij draagt het bij aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Laat je kindje spelen met de rammelaar!
  6,99
 • Quick view

  Playgro Super Shaker Speeltje

  Het Playgro Super Shaker Speeltje is geschikt voor de allerkleinsten. Het speeltje bestaat uit verschillende onderdelen, texturen en kleuren en helpt je kindje zich motorisch te ontwikkelen.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Floss The Fairy

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Playgro Pols En Voet Rammelaar Jungle

  Met de Playgro Pols En Voet Rammelaar Jungle speelt en leert je kindje tegelijk. De rammelaars maken leuke geluidjes en zullen je kindje aanmoedigen te bewegen. De rammelaars zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  15,99
7 Resultaten