Playgro rammelaars

 

Rammelaars zijn er in allerlei vormen, kleuren en materialen en zijn geschikt vanaf de geboorte. Maar vanaf 3 maanden zal je kindje actief met een rammelaar gaan spelen omdat het dan beseft dat je een voorwerp kunt vastpakken en loslaten. En doordat het schudden van de rammelaar een geluid met zich meebrengt leert je kindje ook oorzaak en gevolg kennen. Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Vrolijke en kleurrijke Playgro rammelaars

De rammelaars van Playgro zijn herkenbaar aan hun felle kleurtjes en exotische junglediertjes, zoals een koala, kangoeroe of een krokodil. Je hebt Playgro rammelaars voor onderweg die je kunt bevestigen aan een autostoel of kinderwagen en Playgro rammelaars die je gewoon thuis kan gebruiken. De Playgro rammelaars zijn BPA-vrij en dus veilig te gebruiken. Je kindje kan met een Playgro rammelaar niet alleen schudden, maar ook tal van andere activiteiten doen; zo kunnen bepaalde onderdelen van de Playgro rammelaar gedraaid worden en sommige onderdelen knisperen ook. Verder zit er aan een Playgro rammelaar ook een bijtring vast, deze voelt zacht aan voor de doorkomende tandjes. De Playgro rammelaars hebben verschillende kleuren en texturen die bijdragen aan de motorische ontwikkeling van je kindje. Een Playgro rammelaar zorgt voor urenlang speelplezier!

 

Over Playgro

Playgro is een Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1992 en zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van speelgoed voor kinderen om zintuigen en verbeelding te stimuleren. Er is bij Babypark genoeg keuze aan Playgro speelgoed, op onze website vind je de actuele producten van Playgro. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
7 Resultaten
7 Resultaten