Skip Hop rammelaars

 

Een rammelaar is een stuk speelgoed waarmee je vanaf 3 maanden de hand-oogcoördinatie van je kindje kunt stimuleren. Vanaf 3 maanden leert je kindje om iets vast te pakken en weer los te laten. Ook zal hij of zij het geweldig vinden om met de rammelaar te schudden. Babypark heeft een ruime keuze aan rammelaars, er zit er vast wel eentje tussen die bij je kindje past.

 

Lees meer...

Veelzijdige Skip Hop rammelaars

Skip Hop rammelaars zijn gemaakt van fijne hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Er zijn verschillende soorten rammelaars van Skip Hop te koop; zo zijn er Skip Hop rammelaars die tegelijk een bijtring en bal in één zijn en er zijn setjes Skip Hop rammelaars verkrijgbaar waarbij iedere Skip Hop rammelaar een uniek geluid geeft. Sommige Skip Hop rammelaars zijn gemaakt van stof, andere Skip Hop rammelaars zijn weer gemaakt van plastic dat BPA-vrij is. De Skip Hop rammelaars hebben felle kleurtjes en (dieren)vormen die de motorische ontwikkeling van je kindje stimuleren en natuurlijk zorgen de Skip Hop rammelaars voor uren speelplezier.

 

Over Skip Hop

Skip Hop is in 2003 begonnen met het produceren van haar producten. Skip Hop is een Amerikaans bedrijf dat naast rammelaars en speeltjes ook diverse andere babyspullen verkoopt zoals Skip Hop eet- en drinkgerei, Skip Hop rugtassen en Skip Hop luiertassen. Het motto van dit merk is ‘Must-Haves Made Better’. Op de website vind je de actuele producten van Skip Hop. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Egel

  Met de Skip Hop rammelaar roll around egel kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje

  Het Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje houdt je kindje heerlijk bezig onderweg! Het speeltje is voorzien van een vrolijke rammelaar en kan eenvoudig worden bevestigd aan de kinderwagen, autostoel, box of wieg.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje Maan

  Het Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje Maan houd je kindje zoet in de kinderwagen. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen en goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen. Geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Uil

  Met de Skip Hop rammelaar roll around uil kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje

  Het Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje houd je kindje zoet in de kinderwagen. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen en goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen. Geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje

  De Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje beschikt over 8 verschillende activiteiten die je kindje zullen uitdagen er mee te spelen. Het speeltje is ideaal voor onderweg en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Set Muziekinstrumenten

  Met de Skip Hop Explore & More Set Muziekinstrumenten zal je baby zich wel even vermaken! De verschillende geluiden van elke rammelaar maakt het erg interessant. Bovendien zijn de voorwerpen makkelijk vast te pakken.
  29,90
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Bij

  Met de Skip Hop rammelaar roll around Bij kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Activiteitenspiegel

  Met de Skip Hop Silver Lining Cloud Activiteitenspiegel zal je baby zich wel even vermaken! Door in de spiegel te kijken zal je kindje zichzelf gaan ontdekken.
  24,90
 • Quick view

  Skip Hop Speeltje Hug en Hide Uil

  Het Skip Hop speeltje Hug en Hide uil houd je kindje zoet in de kinderwagen. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen met een clip en goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen. Geschikt vanaf de geboorte.

  14,90

  11,92

 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Rammelaar Trio

  Met de Skip Hop Explore & More Rammelaar Trio zal je baby zich wel even vermaken! De verschillende geluiden van elke rammelaar maakt het erg interessant. Bovendien zijn de voorwerpen makkelijk vast te pakken.
  16,95
11 Resultaten