Woezel en Pip rammelaars

 

Een rammelaar kun je je kindje al vanaf de geboorte geven, met zo’n 3 maanden zal je kindje actief met de rammelaar gaan spelen. Door middel van een rammelaar stimuleer je de hand-oogcoördinatie van je kindje en leert je kindje oorzaak en gevolg (het schudden van de rammelaar veroorzaakt namelijk een geluidje). Bij Babypark heb je een ruime keuze aan rammelaars, er zit er vast wel eentje tussen die je kindje leuk zal vinden.

 

Lees meer...

Veel speelplezier met de Woezel en Pip rammelaars

Woezel en Pip, de allerbeste vriendjes van elkaar en waarschijnlijk ook de beste vriendjes van je kind. De Woezel en Pip rammelaars zijn er in verschillende soorten. Zo heb je Woezel en Pip ringrammelaars, Woezel en Pip knuffelrammelaars en Woezel en Pip balrammelaars, de keuze is reuze! De Woezel en Pip rammelaars hebben naast het rammelen een hoog knuffelgehalte doordat ze van pluchestof zijn gemaakt. Het beste kan je de Woezel en Pip rammelaars met de hand wassen of in de wasmachine op 30°C.

 

Over Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn bedacht door actrice Guusje Nederhorst. Zij wilde graag voor kinderen een fantasiewereld creëren waarin ze gelukkig konden zijn, Woezel en Pip zijn de belangrijkste karakters in deze fantasiewereld. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Woezel en Pip verkrijgbaar zoals Woezel en Pip fopspenen, Woezel en Pip loopfietsen, Woezel en Pip knuffels en zelfs een Woezel en Pip fauteuil. Op de website vind je de actuele producten van Woezel en Pip. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Woezel

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Woezel kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  8,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Pip

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Pip kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  8,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Buurpoes

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Buurpoes kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  8,95
3 Resultaten