8 Resultaten
8 Resultaten

Yookidoo rammelaars

 

Vanaf 3 maanden is het voor een baby interessant om met een rammelaar te spelen. In deze leeftijdsfase leert je kindje namelijk om iets vast te pakken en weer los te laten. Wanneer je ook nog eens bij het rammelen van een rammelaar zegt dat je kindje het geluid zelf maakt benadruk je ook oorzaak en gevolg. Bij Babypark heb je een ruime keus aan verschillende soorten rammelaars.

 

Kleurrijke en speelse Yookidoo rammelaars

De rammelaars van Yookidoo vallen op door de bonte kleuren en de speelse figuurtjes zoals een piraatje, een piloot een hondje of een ezel. Yokidoo rammelaars zijn gemaakt van stof en kunststof. Sommige Yookidoo rammelaars hebben aan de onderkant een bewegingssensor, als je deze aanzet en de rammelaar beweegt hoor je verschillende geluiden. Verder heb je ook Yookidoo rammelaars die gebruikt kunnen worden als bijtring, heel handig dus!

 

Over Yookidoo

Yookidoo is een Amerikaans merk dat speelgoed voor baby’s en peuters ontwerpt en produceert. Bij Babypark is er divers speelgoed te koop van Yookido zoals Yookido speelkleden, Yookidoo speelhuisjes en Yookidoo muziekmobielen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.