Yookidoo rammelaars

 

Vanaf 3 maanden is het voor een baby interessant om met een rammelaar te spelen. In deze leeftijdsfase leert je kindje namelijk om iets vast te pakken en weer los te laten. Wanneer je ook nog eens bij het rammelen van een rammelaar zegt dat je kindje het geluid zelf maakt benadruk je ook oorzaak en gevolg. Bij Babypark heb je een ruime keus aan verschillende soorten rammelaars.

 

Lees meer...

Kleurrijke en speelse Yookidoo rammelaars

De rammelaars van Yookidoo vallen op door de bonte kleuren en de speelse figuurtjes zoals een piraatje, een piloot een hondje of een ezel. Yokidoo rammelaars zijn gemaakt van stof en kunststof. Sommige Yookidoo rammelaars hebben aan de onderkant een bewegingssensor, als je deze aanzet en de rammelaar beweegt hoor je verschillende geluiden. Verder heb je ook Yookidoo rammelaars die gebruikt kunnen worden als bijtring, heel handig dus!

 

Over Yookidoo

Yookidoo is een Amerikaans merk dat speelgoed voor baby’s en peuters ontwerpt en produceert. Bij Babypark is er divers speelgoed te koop van Yookido zoals Yookido speelkleden, Yookidoo speelhuisjes en Yookidoo muziekmobielen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Yookidoo Pilot Speelset

  Het Yookidoo Pilot Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de helikopter en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Freestyle Princes Speelset

  Het Yookidoo Freestyle Princes Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de kikker en wanneer je het aangezet maakt het geluid.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de koe en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  11,45
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de hond en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  11,45
4 Resultaten
Trustpilot