Slaapklokjes

Voor kinderen kan het lastig zijn om een gezond slaapritme te vinden. Het is niet ongebruikelijk dat een kind midden in de nacht wakker wordt in de overtuiging dat er een nieuwe dag is aangebroken. Om je kindje te leren in bed te blijven tot de volgende morgen zijn slaapklokjes ontwikkeld. Een uitkomst voor een betere nachtrust voor zowel ouder als kind!

Lees meer...

Nachtlampje

De meeste wekkers voor kinderen zijn voorzien van een nachtlampje. Zo is het scherm van de wekker 's nachts ook goed zichtbaar en kan je kindje zelf de weg vinden in het donker.

Oogjes open - oogjes dicht

Sommige slaapklokjes zijn uitgevoerd met een vrolijk figuurtje, zoals een aap of een schaap. Heeft het dier zijn ogen gesloten? Dan is het tijd om te gaan slapen. Op het ingestelde tijdstip doet het diertje zijn ogen open en weet je kindje dat het tijd is om wakker te worden. Zo weten zelfs peuters en kleuters die geen klok kunnen kijken wanneer ze uit bed mogen komen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Alecto BC-100 Slaaptrainer

  De draadloze Alecto BC-100 Slaaptrainer is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en als nachtlampje met instelbare kleurintensiteit.

  29,99

  27,95

 • Quick view

  Chicco First Dreams Baby Projector Knuffelbeer

  De Chicco First Dreams Baby Projector Knuffelbeer is een schattige, zachte knuffel en een projector tegelijkertijd. De knuffel projecteert in verschillende kleuren en kan allerlei liedjes afspelen. Voor elk wat wils!

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Slaaptrainer

  De Flow Amsterdam Apollo Slaaptrainer leert je kindje wanneer het tijd is om te gaan slapen of op te staan. De trainer is heeft verschillende kleuren en is ook voorzien van een nachtlampje en een digitale klok.

  54,95

  49,95

 • Quick view

  Alecto Monkey Slaaptrainer Bruin

  De Alecto Monkey Slaaptrainer Bruin is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en wordt geleverd met USB kabel voor het opladen.

  34,99

  34,95

 • Quick view

  Wunders Momo Slaaptrainer

  Met de Wunders Momo Slaaptrainer leert je kindje op een speelse manier wanneer het tijd is om uit bed te komen. De slaaptrainer beschikt over een analoge en digitale klok en werkt op batterijen (niet meegeleverd).
  34,95
 • Quick view

  Wunders Olly Slaaptrainer

  Met de Wunders Olly Slaaptrainer leert je kindje op een speelse manier wanneer het tijd is om uit bed te komen. De slaaptrainer beschikt over een analoge en digitale klok en werkt op batterijen (niet meegeleverd).
  34,95
 • Quick view

  Alecto BC-100 Bunny Slaaptrainer

  De Alecto BC-100 Bunny Slaaptrainer is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en nachtlampje met instelbare kleurintensiteit.

  39,99

  34,99

7 Resultaten
Trustpilot