Slaapklokjes

Voor kinderen kan het lastig zijn om een gezond slaapritme te vinden. Het is niet ongebruikelijk dat een kind midden in de nacht wakker wordt in de overtuiging dat er een nieuwe dag is aangebroken. Om je kindje te leren in bed te blijven tot de volgende morgen zijn slaapklokjes ontwikkeld. Een uitkomst voor een betere nachtrust voor zowel ouder als kind!

Lees meer...

Nachtlampje

De meeste wekkers voor kinderen zijn voorzien van een nachtlampje. Zo is het scherm van de wekker 's nachts ook goed zichtbaar en kan je kindje zelf de weg vinden in het donker.

Oogjes open - oogjes dicht

Sommige slaapklokjes zijn uitgevoerd met een vrolijk figuurtje, zoals een aap of een schaap. Heeft het dier zijn ogen gesloten? Dan is het tijd om te gaan slapen. Op het ingestelde tijdstip doet het diertje zijn ogen open en weet je kindje dat het tijd is om wakker te worden. Zo weten zelfs peuters en kleuters die geen klok kunnen kijken wanneer ze uit bed mogen komen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  ZAZU Schaap Sam Slaaptrainer

  De ZAZU Schaap Sam Slaaptrainer leert op een ludieke manier wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer heeft duidelijke stoplichtkleuren en kan zijn oogjes sluiten en openen om aan te geven of het tijd is om op te staan.
  35,95
 • Quick view

  Alecto BC-100 Slaaptrainer

  De draadloze Alecto BC-100 Slaaptrainer is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en als nachtlampje met instelbare kleurintensiteit.
  29,99
 • Quick view

  ZAZU Pinguïn Pam Slaaptrainer

  De ZAZU Pinguïn Pam Slaaptrainer is ideaal om je kindje te leren wanneer het tijd is om op te staan. Aan de hand van de kleur kan je kindje zien of het al bijna uit bed mag. Geschikt vanaf de geboorte.
  38,50
 • Quick view

  Kidsleep Klok

  De Kidsleep Klok is makkelijk in gebruik en leert je kindje wanneer het tijd is om op te staan. Ook kan je de handige wekker instellen met vrolijke geluidjes. De klok wordt geleverd inclusief adapter.
  44,95
 • Quick view

  Kidsleep Wekker Moon

  Met de Kidsleep wekker leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker functioneert ook als nachtlampje en wordt geleverd met adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Kidsleep Classic Wekker White

  Met de Kidsleep Classic Wekker White leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker kan ook worden gebruikt als handig nachtlampje en wordt geleverd inclusief adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.

  49,95

  44,95

 • Quick view

  Kidsleep Classic Wekker Roze

  Met de Kidsleep Classic Wekker Roze leert je kindje spelenderwijs of het al tijd is om op te staan. De wekker functioneert ook als nachtlampje en wordt geleverd met adapter. Geschikt vanaf 3 jaar.

  49,95

  37,95

7 Resultaten