Speelgoed

Geef je kindje speelgoed waar het urenlang van kan genieten. Op deze pagina’s vind je het speelgoed uit ons assortiment. Puzzels, knuffels, muziekmobielen, badspeeltjes of boxspiralen, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees meer...

Speelgoed voor baby’s

Voor baby’s verkopen wij bijvoorbeeld bijtringen, rammelaars en speendoekjes. Met een tuimelring leert je kindje ringen op elkaar te stapelen en vervolgens heen en weer te bewegen. Het speelgoed van Janod ziet er heel sfeervol uit. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een retro uitstraling. Van merken als Baby Anne-Cy zijn speendoekjes verkrijgbaar die lekker zacht aanvoelen. Elk merk heeft z’n eigen kenmerken.

Speelgoed voor peuters en kleuters

Knuffels Happy Horse zien er schattig uit, voelen heerlijk zacht aan en hebben alles om de onafscheidelijke vriendjes van je kindje te worden. Met het kiepwagentje kan je kindje eindeloos spelen. Het kan blokken in de wagen gooien en de lading op de juiste plek weer lossen. Van de speelkeuken, de speelgoed tamboerijn en de badspeeltjes zal je kindje enorm genieten.

Lees minder...
410 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 18
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Trein

  Met de Little Dutch Pure & Nature Houten Trein maakt je kindje de leukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er andere wagonnetjes. Geschikt vanaf 12 maanden.
  24,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie kan je kindje de boeven gaan vangen. Peter de politie is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Rock-A-Mole Gitaar

  Met de Skip Hop Farmstand Rock-A-Mole Gitaar kan je kindje gitaar leren spelen. Druk op de knoppen of draai aan de avocado pit van de gitaar en je hoort verschillende melodietjes. Geschikt vanaf 6 maanden.

  24,95

  19,90

 • Quick view

  Skip Hop Zoo Unicorn Phone

  Met het vrolijke Skip Hop Zoo Unicorn Phone zal je kindje zich uren vermaken. Het speeltje is voorzien van een grappige eenhoorn met geluiden en gekleurde lichtjes. Het speeltje is eenvoudig vast te houden voor de kleine kinderhandjes.

  15,50

  11,90

 • Quick view

  Vtech Rupsje Rammelaar

  De Vtech Rupsje Rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 36 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Speelpret Olifantje

  Met de vrolijke Vtech Speelpret Olifantje kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. Het olifantje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Garage

  Met de Vtech Toet Toet Auto's Garage kan je kindje urenlang spelen en leren. Het speelset is voorzien van 9 magische sensors, 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd met 7 schattige diertjes. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  49,95
 • Quick view

  Tiny Love Leonardo Lion Rammelaar met Bijtring

  De Tiny Love Leonardo Lion Rammelaar met Bijtring is ideaal voor in de kinderwagen, autostoel of box. De rammelaar voelt zacht aan en dankzij de grote clip kan je het speeltje eenvoudig bevestigen.
  4,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer kan je kindje puin en stenen opruimen. Boris de bulldozer is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Tiny Love Samuel Elephant Rammelaar met Bijtring

  De Tiny Love Samuel Elephant Rammelaar met Bijtring is ideaal voor in de kinderwagen, autostoel of box. De rammelaar voelt zacht aan en dankzij de grote clip kan je het speeltje eenvoudig bevestigen.
  4,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein kan je kindje heerlijk op avontuur gaan. Stijn de stoomtrein is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Janod Story Brandweer Speelset

  Dankzij deze Janod Story Brandweer Speelset hoeft je kindje zich niet te vervelen. Je kindje kan namelijk door deze set spannende verhalen bedenken, waardoor het lijkt alsof je kindje een échte brand aan het blussen is.

  10,99

  8,99

 • Quick view

  Janod Story Safari Speelset

  Deze leuke Janod Story Safari Speelset bestaat uit 8 houten onderdelen die te maken hebben met het safari-leven. De speelset is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en stimuleert de fantasie van je kindje.

  10,99

  9,99

 • Quick view

  Janod Boerderij Trein

  Deze schattige Janod Boerderij Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.

  17,50

  13,99

 • Quick view

  Janod Brandweer Trein

  Deze schattige Janod Brandweer Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.
  17,50
 • Quick view

  Janod Stad Puzzel

  Dankzij de Janod Stad Puzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen. De puzzel bestaat uit 36 stukjes en zorgt ervoor dat je kindje zich urenlang kan vermaken. Verder wordt de puzzel geleverd in een handige verpakking.
  13,99
 • Quick view

  Janod Tuin Puzzel

  Dankzij de Janod Tuin Puzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen. De puzzel bestaat uit 36 stukjes en zorgt ervoor dat je kindje zich urenlang kan vermaken. Verder wordt de puzzel geleverd in een handige verpakking.
  13,99
 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  5,50
 • Quick view

  Jellycat Elephant Wooden Ring Toy

  Met de Jellycat Elephant Wooden Ring Toy zal je baby zich niet vervelen als het in de box ligt. Het konijntje houdt je kleintje wel even bezig. De houten ring, waaraan het knuffeltje zit, maakt dit speeltje extra leuk!
  25,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Vormenstoof Olive

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Vormenstoof Olive kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen.

  9,95

  8,46

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de houten blokken te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Theeservies

  Met dit stijlvolle Little Dutch Houten Theeservies kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. Het serviesje bestaat uit verschillende onderdelen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 3 jaar.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen.

  9,95

  8,46

410 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 18