Speelgoed

Geef je kindje speelgoed waar het urenlang van kan genieten. Op deze pagina’s vind je het speelgoed uit ons assortiment. Puzzels, knuffels, muziekmobielen, badspeeltjes of boxspiralen, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees meer...

Speelgoed voor baby’s

Voor baby’s verkopen wij bijvoorbeeld bijtringen, rammelaars en speendoekjes. Met een tuimelring leert je kindje ringen op elkaar te stapelen en vervolgens heen en weer te bewegen. Het speelgoed van Janod ziet er heel sfeervol uit. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een retro uitstraling. Van merken als Baby Anne-Cy zijn speendoekjes verkrijgbaar die lekker zacht aanvoelen. Elk merk heeft z’n eigen kenmerken.

Speelgoed voor peuters en kleuters

Knuffels Happy Horse zien er schattig uit, voelen heerlijk zacht aan en hebben alles om de onafscheidelijke vriendjes van je kindje te worden. Met het kiepwagentje kan je kindje eindeloos spelen. Het kan blokken in de wagen gooien en de lading op de juiste plek weer lossen. Van de speelkeuken, de speelgoed tamboerijn en de badspeeltjes zal je kindje enorm genieten.

Lees minder...
473 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 20
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Trein

  Met de Little Dutch Pure & Nature Houten Trein maakt je kindje de leukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er andere wagonnetjes. Geschikt vanaf 12 maanden.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink

  De Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink helpt je kindje bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.
  49,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de houten blokken te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Tuimelaar Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Tuimelaar Blue bestaande uit vijf ringen in verschillende kleuren houdt je kindje zich wel even bezig. De tuimelaar is gemaakt van stevig materiaal en geschikt vanaf 1 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Tuimelaar Pink

  Met de Little Dutch Wild Flowers Houten Tuimelaar Pink bestaande uit vijf ringen in verschillende kleuren houdt je kindje zich wel even bezig. De tuimelaar is gemaakt van stevig materiaal en geschikt vanaf 1 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Autobaan Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Autobaan Blue komt de fantasie van je kindje tot leven. De autobaan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde autootjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Autobaan Pink

  Met de Little Dutch Wild Flowers Houten Autobaan Pink komt de fantasie van je kindje tot leven. De baan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde wieltjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Sebra Daydream Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze stijlvolle Sebra Daydream Babymobiel. De mobiel vol dieren is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.

  59,95

  50,71

 • Quick view

  Sebra Seven Seas Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze stijlvolle Sebra Seven Seas Babymobiel. De mobiel vol dieren is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenkubus Olive

  Met de Little Dutch Little Goose Activiteitenkubus Olive kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Naast de spiraal zitten er nog 4 andere spelletjes in de kubus.
  36,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Activiteitenkubus Blue

  Met de Little Dutch Ocean Activiteitenkubus Blue kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Naast de spiraal zitten er nog 4 andere spelletjes in de kubus.
  36,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Activiteitenkubus Pink

  Met de Little Dutch Wild Flowers Activiteitenkubus Pink kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Naast de spiraal zitten er nog 4 andere spelletjes in de kubus.
  36,95
 • Quick view

  Sebra Houten Vrachtwagen Stone Blue

  De Sebra Houten Vrachtwagen Stone Blue is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de vrachtwagen ook leuk als accessoire voor de babykamer. De vrachtwagen is af te nemen met een vochtige doek.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Activiteitenboekje

  Het zachte Sebra Seven Seas Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten en 8 pagina's die je kindje erg leuk zal vinden.
  38,95
 • Quick view

  Sebra Daydream Puzzel

  Met de Sebra Daydream Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De prachtige puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Puzzel

  Met de Sebra Seven Seas Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas / Daydream Telpuzzel

  Met de Sebra Seven Seas / Daydream Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel is gemaakt van stevig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas / Daydream Stapeltoren

  De Sebra Seven Seas / Daydream Stapeltoren bestaat uit verschillende stukken die kunnen op elkaar worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Trekfiguur Bij

  De Little Dutch Trekfiguur Bij is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan spelen. Zodra je het schattige bijtje naar beneden trekt begint het bijtje te bibberen. Geschikt vanaf de geboorte.

  8,95

  6,99

 • Quick view

  Little Dutch Trekfiguur Tijger

  De Little Dutch Trekfiguur Tijger is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het schattige trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive

  De Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Vormenstoof Olive

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Vormenstoof Olive kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Hamerbank Blue

  De Little Dutch Ocean Hamerbank Blue is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen.
  9,95
473 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 20