Speelgoed

Geef je kindje speelgoed waar het urenlang van kan genieten. Op deze pagina’s vind je het speelgoed uit ons assortiment. Puzzels, knuffels, muziekmobielen, badspeeltjes of boxspiralen, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees meer...

Speelgoed voor baby’s

Voor baby’s verkopen wij bijvoorbeeld bijtringen, rammelaars en speendoekjes. Met een tuimelring leert je kindje ringen op elkaar te stapelen en vervolgens heen en weer te bewegen. Het speelgoed van Janod ziet er heel sfeervol uit. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een retro uitstraling. Van merken als Baby Anne-Cy zijn speendoekjes verkrijgbaar die lekker zacht aanvoelen. Elk merk heeft z’n eigen kenmerken.

Speelgoed voor peuters en kleuters

Knuffels Happy Horse zien er schattig uit, voelen heerlijk zacht aan en hebben alles om de onafscheidelijke vriendjes van je kindje te worden. Met het kiepwagentje kan je kindje eindeloos spelen. Het kan blokken in de wagen gooien en de lading op de juiste plek weer lossen. Van de speelkeuken, de speelgoed tamboerijn en de badspeeltjes zal je kindje enorm genieten.

Lees minder...
642 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 27
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Trein

  Met de Little Dutch Pure & Nature Houten Trein maakt je kindje de leukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er andere wagonnetjes. Geschikt vanaf 12 maanden.

  24,95

  20,99

 • Quick view

  Sebra Houten Vis en Vleesset

  Met de Sebra Houten Vis en Vleesset kan je kindje urenlang heerlijk spelen. De set is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is de vis en vleesset leuk te combineren met het keukentje van Sebra.
  39,-
 •  
  Nieuwe collecties:
  Flowers & Butterflies en Sailors Bay
 • Quick view

  Sebra Houten Tractor Green

  De Sebra Houten Tractor Green is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de tractor ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. De tractor is af te nemen met een vochtige doek.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Houten Theeservies Classic White / Dusty Teal

  Met dit Sebra Houten Theeservies Classic White / Dusty Teal kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. Het servies bestaat uit verschillende onderdelen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 3 jaar.
  62,-
 • Quick view

  Sebra Houten Zeilboot

  De Sebra Houten Zeilboot is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de zeilboot ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. De zeilboot is af te nemen met een vochtige doek.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Houten Vissersboot

  De Sebra Houten Vissersboot is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de zeilboot ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. De zeilboot is af te nemen met een vochtige doek.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Lee The Lion Activiteitenknuffel Sorbet Orange

  Met de Sebra Lee The Lion Activiteitenknuffel Sorbet Orange kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en geschikt vanaf de geboorte.
  34,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis

  In het stijlvolle Sebra Poppenhuis is genoeg ruimte voor de hele poppenfamilie van je kindje. Dit sfeervolle poppenhuis heeft 3 verdiepingen en is uit te breiden met de los verkrijgbare uitbreidingssets.
  190,-
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Soft Blokkenset

  Met de Sebra Seven Seas Soft Blokkenset kan je kindje heerlijk spelen. De blokjes worden geleverd per 4 stuks en bevorderen de vaardigheden van je kindje. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Janod Confetti Piano Rood

  Een modieuze rode piano wat van het merk Janod is. Met deze piano kan je kind prachtig muziek maken.

  62,99

  60,13

 • Quick view

  Fresk Giraf Etui

  Het Fresk Giraf Etui is perfect wanneer je kindje voor het eerst naar school toe gaat. Je kindje kan hier gemakkelijk alle spulletjes in opbergen. Het etui is eenvoudig te openen door middel van een ritssluiting.
  12,50
 • Quick view

  Sebra Houten Boodschappenset

  Met de Sebra Houten Boodschappenset kan je kindje urenlang heerlijk spelen. De set is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is de boodschappenset leuk te combineren met het keukentje van Sebra.
  39,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  18,50
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  18,50
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  35,-
 • Nieuw
  Quick view

  Done by Deer Lalee Boxspiraal Sand

  Deze Done by Deer Lalee Boxspiraal Sand is makkelijk te bevestigen aan een box of ledikant. De boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is gemaakt van zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.
  43,95
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Fun Auto's

  Met de Dantoy Tiny BIO Fun Auto's kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  13,75
 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  24,-
 • Nieuw
  Quick view

  Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand

  Met dit Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand kan je kindje uren spelen. De Lalee trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje de lama vooruit trekken.
  54,95
 • Quick view

  Little Dutch Dieren Legpuzzel

  De Little Dutch Dieren Legpuzzel kan je kindje verschillende dieren maken met puzzelstukjes. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is voor kindjes vanaf 2 jaar oud.

  10,95

  9,35

 • Quick view

  Little Dutch Houten Gereedschapskist

  De Little Dutch Houten Gereedschapskist is leuk speelgoed voor de kleine klusser. Het wordt met allerlei spulletjes geleverd. Het is erg leuk voor kindjes vanaf 3 jaar oud. Het speelgoed voldoet aan de Europese Veiligheidseisen.

  21,95

  17,95

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Babykamer

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Babykamer kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende items waarvan een babykamer gemaakt kan worden.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Kinderkamer

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Kinderkamer kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende items waarvan een kinderkamer gemaakt kan worden.

  16,95

  14,45

642 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 27
Trustpilot