Speelgoed

Geef je kindje speelgoed waar het urenlang van kan genieten. Op deze pagina’s vind je het speelgoed uit ons assortiment. Puzzels, knuffels, muziekmobielen, badspeeltjes of boxspiralen, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees meer...

Speelgoed voor baby’s

Voor baby’s verkopen wij bijvoorbeeld bijtringen, rammelaars en speendoekjes. Met een tuimelring leert je kindje ringen op elkaar te stapelen en vervolgens heen en weer te bewegen. Het speelgoed van Janod ziet er heel sfeervol uit. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een retro uitstraling. Van merken als Baby Anne-Cy zijn speendoekjes verkrijgbaar die lekker zacht aanvoelen. Elk merk heeft z’n eigen kenmerken.

Speelgoed voor peuters en kleuters

Knuffels Happy Horse zien er schattig uit, voelen heerlijk zacht aan en hebben alles om de onafscheidelijke vriendjes van je kindje te worden. Met het kiepwagentje kan je kindje eindeloos spelen. Het kan blokken in de wagen gooien en de lading op de juiste plek weer lossen. Van de speelkeuken, de speelgoed tamboerijn en de badspeeltjes zal je kindje enorm genieten.

Lees minder...
725 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
 • Quick view

  Vtech Lanceer & Leer Ballenbaan

  Lanceer, rol en leer met deze ballenbaan van Vtech. Kleintjes maken op een interactieve manier kennis met cijfers, muziek, kleuren en dieren.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.

  36,-

  26,78

 • Quick view

  Dantoy BIO Tractor

  Met deze Dantoy BIO Tractor kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de tractor wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  31,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Vrachtwagen Set

  Met de Dantoy BIO Vrachtwagen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vrachtwagen wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  30,-

  21,74

 • Quick view

  Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand

  Met dit Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand kan je kindje uren spelen. De Lalee trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje de lama vooruit trekken.

  54,95

  46,71

 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Fun Auto's

  Met de Dantoy Tiny BIO Fun Auto's kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  14,50
 • Quick view

  Done by Deer Lalee Boxspiraal Sand

  Deze Done by Deer Lalee Boxspiraal Sand is makkelijk te bevestigen aan een box of ledikant. De boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is gemaakt van zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.

  43,95

  37,36

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  36,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,62

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,25

 • Quick view

  Dantoy BIO Keuken Set

  Met deze Dantoy BIO Keuken Set kan je kindje zich uitstekend vermaken in de keuken. De set bestaat uit 12 onderdelen met stijlvolle kleuren. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  31,-

  24,50

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig

  De Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig kan gebruikt worden als een gewone vrachtvliegtuig maar kan ook getransformeerd worden naar een lanceerbaan. Je kindje kan zich uren vermaken!

  30,-

  24,-

 • Quick view

  Vtech Kruip En Leer Baby Beer

  De Vtech kruip en leer baby beer is een schattige knuffel voor je kindje. Laat de beer samen met je kindje kruipen, spelen en leren op de grond. Geschikt van 9 tot 36 maanden en beschikt over verschillende liedjes.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink

  De Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink helpt je kindje bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.

  59,95

  47,96

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Babykamer

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Babykamer kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende items waarvan een babykamer gemaakt kan worden.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Puck Fiat 500 Loopauto Grijs

  Scoor deze stoere Puck Fiat 500 Loopauto Grijs, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de auto er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  69,95

  44,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Memory

  Met de schattige Little Dutch Sailors Bay Memory hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Dankzij het memoryspel ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden zoals: concentratie, geduld en geheugen.

  11,95

  9,56

 • Quick view

  Little Dutch Babypop Jim

  Met de Little Dutch Babypop Jim kan je kindje zich urenlang vermaken. Je kindje kan Jim verzorgen of mee op stap nemen in het poppenwiegje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  36,95

  29,56

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Keuken

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Keuken kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende items waarmee de keuken ingericht kan worden.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Kinderkamer

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Kinderkamer kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende items waarvan een kinderkamer gemaakt kan worden.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Huisdieren

  De Little Dutch Poppenhuis Uitbreidingsset Huisdieren kan gebruikt worden in het poppenhuis van Littlle Dutch. Het beschikt over verschillende soorten dieren waardoor het in het poppenhuis nog gezelliger wordt!

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 35 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  15,95

  12,76

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Autobaan Pink

  Met de Little Dutch Wild Flowers Houten Autobaan Pink komt de fantasie van je kindje tot leven. De baan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde wieltjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  19,96

725 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
Black Friday
Trustpilot