16 Resultaten
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Ring Pyramide

  De Chicco 2 In 1 Ring Pyramide bestaat uit 4 gekleurde ringen en 4 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, texturen en kleuren herkennen.
  9,95
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Stapelbekers

  De Chicco 2 In 1 Stapelbekers bestaat uit 5 gekleurde bekertjes en 5 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, cijfers en kleuren herkennen.
  9,95
 • Quick view

  Chicco Muziek Gitaar

  De Chicco Muziek Gitaar zorgt voor uren lang speelplezier voor je kindje. De gitaar is voorzien van vrolijke geluidjes en effecten. Zo maakt je kindje op een leuke manier kennis met muziek en instrumenten!
  7,95
 • Quick view

  Chicco Grow & Walk Speelgym

  De Chicco Grow & Walk Speelgym kan in 4 posities worden gebruikt zodat je kindje er jaren lang plezier van heeft. Zo is de speelgym voorzien van uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van je kindje stimuleren.
  44,95
 • Quick view

  Chicco Muziek Trompet

  De Chicco Muziek Trompet zorgt voor uren lang speelplezier voor je kindje. De trompet is voorzien van vrolijke geluidjes en effecten. Zo maakt je kindje op een leuke manier kennis met muziek en instrumenten!
  7,95
 • Quick view

  Chicco Muziek Piano

  De Chicco Muziek Piano zorgt voor uren lang speelplezier voor je kindje. De piano is voorzien van vrolijke geluidjes en effecten. Zo maakt je kindje op een leuke manier kennis met muziek en instrumenten!
  7,95
 • Quick view

  Chicco Pop Up Ball

  De Chicco Pop Up Ball zit vol leuke activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. De bal is voorzien van vrolijke geluidjes en wanneer je op de neus van de leeuw drukt komt er een aapje uit de bal.
  14,95
 • Quick view

  Chicco Stack & Fun Stapeltoren

  De Chicco Stack & Fun Stapeltoren bestaat uit 6 gekleurde bekertjes, een puzzel en balletjes. Het 3 in 1 spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door er mee te spelen leert je kindje kleuren, letters en vormen herkennen.
  17,95
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Transform A Ball

  De Chicco 2 In 1 Transform A Ball bestaat uit 10 gekleurde onderdeeltjes waar je kindje leuke figuren mee kan maken. De losse stukjes zijn eenvoudig in elkaar te klikken en veilig voor je kindje om mee te spelen.
  12,95
 • Quick view

  Chicco Baby Rodeo

  Met de Chicco Baby Rodeo blijft je dreumes wel even zoet. Het paard is voorzien van verschillende activiteiten wat ieder kind uitdaging biedt. Het kan op 3 verschillende wijze gebruikt worden.
  69,95
 • Quick view

  Chicco Dino Zaklamp

  De Chicco Dino Zaklamp beschikt over leuke geluidseffecten en een zaklamp. Je kindje kan de eigen stem opnemen en deze weer afspelen. Wanneer je kindje op de knop drukt schijnt er licht uit de mond van de dino.
  14,95
 • Quick view

  Chicco Dogremi

  De Chicco Dogremi is een vrolijk speeltje dat ook op afstand kan worden bestuurd. Het hondje maakt hondengeluidjes en kan zelfs kwispelen. Op de rug zitten gekleurde knoppen die zorgen voor geluid en lichtjes.
  24,95
16 Resultaten