Chicco speelgoed

 

Of je nu op zoek bent naar leuk speelgoed voor jouw eigen kindje of als kraamcadeau; bij Babypark is het eenvoudig om te slagen. Wij hebben een hele leuke collectie speelgoed van A-merken die je voordelig via onze webshop en megastores kunt aanschaffen. Zo hebben we ook een leuke collectie speelgoed van Chicco. Het speelgoed daagt het kindje ook uit met geluid, knoppen, beweegbare onderdelen en dergelijke. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig het speelgoed dat jouw kindje uren zoet zal houden.

Lees meer...

 

Assortiment Chicco speelgoed

In ons assortiment hebben we verschillende leuke artikelen die ook spelenderwijs zaken als oog-hand vaardigheden en ruimtelijk inzicht stimuleren zoals bijvoorbeeld stapelbekers en (tuimel)ring pyramides. Maar ook speelgoed met muziek/geluid en lichtjes vind je terug in ons speelgoed assortiment van Chicco. Dit soort speelgoed daagt jouw zoon of dochter op een leuke manier uit. We hebben zelfs op afstand bestuurbaar speelgoed waarbij jouw kindje zelf de afstandsbediening kan gebruiken. Al het speelgoed is uitgevoerd in leuke vrolijke kleuren en is bij Babypark met de laagsteprijsgarantie te bestellen. Vind je het twee weken na aanschaf onverhoopt toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug.

 

Bestellen Chicco speelgoed

Om jouw kindje morgen al te kunnen laten spelen met het nieuwe speelgoed, bestel je voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen versturen. Dan levert de postbezorger het in de regel de volgende dag al. Dit geldt alleen voor Chicco speelgoed dat uit voorraad leverbaar is. Alle bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Wil je al het speelgoed eens met eigen ogen bekijken en komen testen? Dat kan in onze megastores. We hebben verschillende megastores door heel Nederland. Waar precies vind je op onze website. Je kunt er ook prima terecht met al je vragen. In elk van onze megastores vind je namelijk een team van verkoopspecialisten dat je van deskundig advies kan voorzien.

13 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Pop Up Ball

  De Chicco Pop Up Ball zit vol leuke activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. De bal is voorzien van vrolijke geluidjes en wanneer je op de neus van de leeuw drukt komt er een aapje uit de bal.
  14,95
 • Quick view

  Chicco Muziek Piano

  De Chicco Muziek Piano zorgt voor uren lang speelplezier voor je kindje. De piano is voorzien van vrolijke geluidjes en effecten. Zo maakt je kindje op een leuke manier kennis met muziek en instrumenten!
  7,95
 • Quick view

  Chicco Dino Zaklamp

  De Chicco Dino Zaklamp beschikt over leuke geluidseffecten en een zaklamp. Je kindje kan de eigen stem opnemen en deze weer afspelen. Wanneer je kindje op de knop drukt schijnt er licht uit de mond van de dino.
  14,95
 • Quick view

  Chicco Stack & Fun Stapeltoren

  De Chicco Stack & Fun Stapeltoren bestaat uit 6 gekleurde bekertjes, een puzzel en balletjes. Het 3 in 1 spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door er mee te spelen leert je kindje kleuren, letters en vormen herkennen.
  17,95
 • Quick view

  Chicco Tuimelring Pyramide

  Met de Chicco Tuimelring Pyramide zal je kindje zich urenlang vermaken. De ringen kunnen opgestapeld worden maar door het schommelen is dat extra moeilijk. Dit speelgoed bevorderd de motorische ontwikkeling.
  10,95
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Transform A Ball

  De Chicco 2 In 1 Transform A Ball bestaat uit 10 gekleurde onderdeeltjes waar je kindje leuke figuren mee kan maken. De losse stukjes zijn eenvoudig in elkaar te klikken en veilig voor je kindje om mee te spelen.
  12,95
 • Quick view

  Chicco Muziek Gitaar

  De Chicco Muziek Gitaar zorgt voor uren lang speelplezier voor je kindje. De gitaar is voorzien van vrolijke geluidjes en effecten. Zo maakt je kindje op een leuke manier kennis met muziek en instrumenten!
  7,95
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Ring Pyramide

  De Chicco 2 In 1 Ring Pyramide bestaat uit 4 gekleurde ringen en 4 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, texturen en kleuren herkennen.
  9,95
 • Quick view

  Chicco Dogremi

  De Chicco Dogremi is een vrolijk speeltje dat ook op afstand kan worden bestuurd. Het hondje maakt hondengeluidjes en kan zelfs kwispelen. Op de rug zitten gekleurde knoppen die zorgen voor geluid en lichtjes.
  24,95
 • Quick view

  Chicco Grow & Walk Speelgym

  De Chicco Grow & Walk Speelgym kan in 4 posities worden gebruikt zodat je kindje er jaren lang plezier van heeft. Zo is de speelgym voorzien van uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van je kindje stimuleren.
  44,95
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Stapelbekers

  De Chicco 2 In 1 Stapelbekers bestaat uit 5 gekleurde bekertjes en 5 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, cijfers en kleuren herkennen.
  9,95
 • Quick view

  Chicco Truck Rocky

  Chicco vrachtwagen met afstandsbediening. Voorzien van een activiteitencentrum met speelmogelijkheden. Wordt geleverd exclusief batterijen!
  29,95
 • Quick view

  Chicco Baby Rodeo

  Met de Chicco Baby Rodeo blijft je dreumes wel even zoet. Het paard is voorzien van verschillende activiteiten wat ieder kind uitdaging biedt. Het kan op 3 verschillende wijze gebruikt worden.
  69,95
13 Resultaten