Chicco speelgoed

Of je nu op zoek bent naar leuk speelgoed voor jouw eigen kindje of als kraamcadeau; bij Babypark is het eenvoudig om te slagen. Wij hebben een hele leuke collectie speelgoed van A-merken die je voordelig via onze webshop en megastores kunt aanschaffen. Zo hebben we ook een leuke collectie speelgoed van Chicco. Het speelgoed daagt het kindje ook uit met geluid, knoppen, beweegbare onderdelen en dergelijke. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig het speelgoed dat jouw kindje uren zoet zal houden.

Lees meer...

Assortiment Chicco speelgoed

In ons assortiment hebben we verschillende leuke artikelen die ook spelenderwijs zaken als oog-hand vaardigheden en ruimtelijk inzicht stimuleren zoals bijvoorbeeld stapelbekers en (tuimel)ring pyramides. Maar ook speelgoed met muziek/geluid en lichtjes vind je terug in ons speelgoed assortiment van Chicco. Dit soort speelgoed daagt jouw zoon of dochter op een leuke manier uit. We hebben zelfs op afstand bestuurbaar speelgoed waarbij jouw kindje zelf de afstandsbediening kan gebruiken. Al het speelgoed is uitgevoerd in leuke vrolijke kleuren en is bij Babypark met de laagsteprijsgarantie te bestellen. Vind je het twee weken na aanschaf onverhoopt toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug.

Bestellen Chicco speelgoed

Om jouw kindje morgen al te kunnen laten spelen met het nieuwe speelgoed, bestel je voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen versturen. Dan levert de postbezorger het in de regel de volgende dag al. Dit geldt alleen voor Chicco speelgoed dat uit voorraad leverbaar is. Alle bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Wil je al het speelgoed eens met eigen ogen bekijken en komen testen? Dat kan in onze megastores. We hebben verschillende megastores door heel Nederland. Waar precies vind je op onze website. Je kunt er ook prima terecht met al je vragen. In elk van onze megastores vind je namelijk een team van verkoopspecialisten dat je van deskundig advies kan voorzien.

27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Chicco Grow & Walk Speelgym

  De Chicco Grow & Walk Speelgym kan in 4 posities worden gebruikt zodat je kindje er jaren lang plezier van heeft. Zo is de speelgym voorzien van uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van je kindje stimuleren.

  49,99

  44,99

 • Quick view

  Chicco Stack & Fun Stapeltoren

  De Chicco Stack & Fun Stapeltoren bestaat uit 6 gekleurde bekertjes, een puzzel en balletjes. Het 3 in 1 spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door er mee te spelen leert je kindje kleuren, letters en vormen herkennen.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Chicco Pop Up Ball

  De Chicco Pop Up Ball zit vol leuke activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. De bal is voorzien van vrolijke geluidjes en wanneer je op de neus van de leeuw drukt komt er een aapje uit de bal.
  14,99
 • Quick view

  Chicco Rammelaar Phill De Rups

  De Chicco Rammelaar Phill De Rups zit vol leuke activiteiten die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. De vrolijke kleurtjes en geluidjes van Phill de rups dagen je kindje uit om ermee te spelen.
  14,99
 • Quick view

  Chicco Mobiele Telefoon

  Met de Chicco Mobiele Telefoon heeft je kindje zijn of haar eerste eigen telefoon. De telefoon is voorzien van verschillende kleuren, cijfers, geluidjes en trillingen. Hierdoor wordt het kindje uitgedaagd om met de telefoon te spelen.
  14,99
 • Quick view

  Chicco Guess The Animal Puzzelspel

  Met dit Chicco Guess The Animal Puzzelspel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel met knipperende lampjes en geluiden is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  16,99
 • Quick view

  Chicco Dynamisch Activiteitenkussen

  Het Chicco Dynamisch Activiteitenkussen zorgt voor veilig speelplezier vanaf 2 maanden. Het kussen is uitgerust met drie vrolijke speeltjes die je kindje zullen uitdagen en bijdragen aan de ontwikkeling.
  22,99
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Ring Pyramide

  De Chicco 2 In 1 Ring Pyramide bestaat uit 4 gekleurde ringen en 4 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, texturen en kleuren herkennen.

  10,99

  8,49

 • Quick view

  Chicco Dogremi

  De Chicco Dogremi is een vrolijk speeltje dat ook op afstand kan worden bestuurd. Het hondje maakt hondengeluidjes en kan zelfs kwispelen. Op de rug zitten gekleurde knoppen die zorgen voor geluid en lichtjes.

  29,99

  22,49

 • Quick view

  Chicco Dieren Tablet

  Uit de Chicco Dieren Tablet zijn allerlei vrolijke geluidjes en melodietjes te horen. Op de tablet zijn vrolijke dieren en verschillende voertuigen te zien. Verder is de tablet geschikt van 12 tot 36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Chicco Lino Leaning Dino Speelgoed

  Met deze kleurrijke Chicco Lino Leaning Dino Speelgoed leert je kindje spelen en puzzelen. De leunende Dino is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Chicco Monkey Strike Bowlingspel

  Het Chicco Monkey Strike Bowlingspel wordt geleverd inclusief plastic bal waarmee je kindje kan bowlen. Het spel is geschikt vanaf 18 maanden en bestaat uit 12 delen waarmee je kindje 6 kegels kan samenstellen.
  21,99
 • Quick view

  Chicco Rammelaar Willy De Windmolen

  De Chicco Rammelaar Willy De Windmolen zit vol leuke onderdelen die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. De vrolijke kleurtjes en geluidjes van de rammelaar dagen je kindje uit om ermee te spelen.

  9,99

  8,46

 • Quick view

  Chicco Rammelaar Muzikaal Fruit

  De Chicco Rammelaar Muzikaal Fruit zit vol leuke onderdelen die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. De vrolijke kleurtjes en geluidjes van de rammelaar dagen je kindje uit om ermee te spelen.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Chicco Rammelaar Kikker

  Met deze Chicco Rammelaar Kikker in de vorm van een kikker kan je kindje lekker rammelen, spelen en bijten. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  5,99
 • Quick view

  Chicco Gardener Babywalker

  Deze Chicco Gardener Babywalker helpt je kindje op een speelse manier de eerste zelfstandige stapjes zetten. De walker is geschikt vanaf 9 maanden en de kleurtjes en geluidjes zullen het spelen stimuleren.

  44,99

  35,99

 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Transform A Ball

  De Chicco 2 In 1 Transform A Ball bestaat uit 10 gekleurde onderdeeltjes waar je kindje leuke figuren mee kan maken. De losse stukjes zijn eenvoudig in elkaar te klikken en veilig voor je kindje om mee te spelen.
  13,99
 • Quick view

  Chicco 2 In 1 Stapelbekers

  De Chicco 2 In 1 Stapelbekers bestaat uit 5 gekleurde bekertjes en 5 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen, cijfers en kleuren herkennen.

  10,99

  8,49

 • Quick view

  Chicco Turtle Sorteer En Verrassing Speelgoed

  Met dit Chicco Turtle Sorteer En Verrassing Speelgoed leert je kindje kleuren en cijfers herkennen. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje.
  16,99
 • Quick view

  Chicco 2 in 1 Stapelbekers ECO+

  De Chicco 2 in 1 Stapelbekers ECO+ bestaat uit 5 gekleurde bekertjes en 5 losse figuurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje vormen en kleuren herkennen.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  Chicco Baobab Vormensorteerder

  Met deze kleurrijke Chicco Baobab Vormensorteerder leert je kindje spelen en puzzelen. De vormensorteerder is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  11,04

 • Quick view

  Chicco Handpop Boerderij

  Deze Chicco Handpop Boerderij zit vol leuke kleine ontdekkingen voor je kindje! Door ermee te spelen zijn er vrolijke geluidjes te horen. De handpop is geschikt vanaf 3 maanden en draagt bij aan de ontwikkeling.
  14,99
 • Quick view

  Chicco Stapelbekers 10 Stuks

  Met de Chicco Stapelbekers zal je kind zich wel vermaken. De stapelbekers zijn gemaakt van kwalitatief materiaal en kunnen wel tegen een stootje. Ook goed voor de motorische ontwikkeling.
  6,99
 • Quick view

  Chicco 3 in 1 Dierenhuisje

  Het Chicco 3 in 1 Dierenhuisje bestaat uit 3 verschillende spelonderdelen voor je kindje. Het spel leert je kindje kleuren, vormen en dieren herkennen en ontwikkelt cognitieve vaardigheden tijdens het spelen.
  19,99
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot