8 Resultaten
 • Quick view

  Elou Kurken Tractor Green

  Met de Elou Kurken Tractor Green komt de fantasie van je kindje tot leven! De tractor komt met een pion, aanhanger en 2 boerderijdieren. Je kindje kan heerlijk rond rijden met de tractor en spelen met de losse figuurtjes.

  59,95

  47,96

 • Quick view

  Elou Kurken 3D Uil Puzzel

  Met de Elou Kurken 3D Uil Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Elou Kurken Mouse Trailer

  De Elou Kurken Mouse Trailer is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. De vrolijke muis met aanhanger rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Elou Kurken 3D Schaap Puzzel

  Met de Elou Kurken 3D Schaap Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 3 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Elou Kurken Race Auto Rood

  De Elou Kurken Race Auto Rood is een stoer autootje waar je kindje heerlijk mee kan racen en spelen. Het autootje rolt gemakkelijk over de vloer dankzij de grote wielen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Elou Kurken Blokken 18 Stuks

  Met de Elou Kurken Blokken 18 Stuks komt de fantasie van je kindje tot leven. De blokken beschikken over verschillende figuren en kleuren die je kindje erg interessant zal vinden en heerlijk mee kan spelen.

  54,95

  43,96

 • Quick view

  Elou Kurken Puzzel Blokken

  Met de Elou Kurken Puzzel Blokken komt de fantasie van je kindje tot leven. De blokken beschikken over verschillende figuren en kleuren die je kindje erg interessant zal vinden en heerlijk mee kan spelen.

  59,95

  47,96

 • Quick view

  Elou Kurken Egel

  De Elou Kurken Egel is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de egel worden geslagen. Het spel is gemaakt van kurk en wordt geleverd inclusief egel, staafjes en hamertje met ronde kop.

  29,95

  23,96

8 Resultaten
Trustpilot