8 Resultaten
 • Quick view

  Infantino Sensory Multi Bal Set

  Met de Infantino Sensory Multi Bal Set hoeft een kindje zich niet te vervelen. Deze set bestaat uit zes ballen die verschillen in textuur en kleur en zo bijdragen aan de ontwikkeling van het kindje.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Infantino Sensory 3-in-1 Baby Walker Pink

  De Infantino Sensory 3-in-1 Baby Walker Pink is te gebruiken om te zitten, staan en lopen. Multifunctioneel dus! De baby walker is geschikt voor kinderen van 6-36 maanden en is een perfect verjaardagscadeau.
  59,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Cruise Around Activity Olifant

  De Infantino Sensory Cruise Around Activity Olifant biedt je kindje veel speelplezier met de vijf bijbehorende gekleurde ballen. De olifant is voorzien van lichteffecten en 3 verschillende melodieën.
  59,99
 • Quick view

  Infantino 3-in-1 Baby Projector

  De Infantino 3-in-1 Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer! De projector is voorzien van uitgebreide opties voor een perfecte nachtrust en een los nachtlampje die je kindje mee kan nemen als het uit bed wilt.
  39,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Robot

  De Infantino Sensory Robot heeft vier verschillende gezichtsuitdrukkingen en diverse geluids- en lichteffecten. Dit maakt dit speelgoed leuk om mee te spelen voor kinderen vanaf zes maanden.
  14,99
 • Quick view

  Infantino Stapel En Draai Zeehond

  Het Infantino Stapel En Draai Zeehond beschikt over lichtjes en vrolijke geluidjes die je kindje zullen uitdagen er mee te spelen! Door met het speelgoed te spelen zal je kindje zintuigen en motorische vaardigheden ontwikkelen.
  21,99
 • Quick view

  Infantino Senso & Bath Activiteitenspeeltje

  Dit vrolijke Infantino Senso & Bath Activiteitenspeeltje in de vorm van een kameleon beschikt over geluid, licht en vormen. Op een speelse manier maakt je kindje kennis met verschillende kleuren en vormen.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Loopwagen

  Met de Infantino Sensory Loopwagen hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen. Te gebruiken vanaf circa 6 maanden. Zodra het kindje kan staan en lopen kan je de loopwagen overal mee naartoe nemen.

  59,99

  49,95

8 Resultaten