Speelgoed

Geef je kindje speelgoed waar het urenlang van kan genieten. Op deze pagina’s vind je het speelgoed uit ons assortiment. Puzzels, knuffels, muziekmobielen, badspeeltjes of boxspiralen, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees meer...

Speelgoed voor baby’s

Voor baby’s verkopen wij bijvoorbeeld bijtringen, rammelaars en speendoekjes. Met een tuimelring leert je kindje ringen op elkaar te stapelen en vervolgens heen en weer te bewegen. Het speelgoed van Janod ziet er heel sfeervol uit. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een retro uitstraling. Van merken als Baby Anne-Cy zijn speendoekjes verkrijgbaar die lekker zacht aanvoelen. Elk merk heeft z’n eigen kenmerken.

Speelgoed voor peuters en kleuters

Knuffels Happy Horse zien er schattig uit, voelen heerlijk zacht aan en hebben alles om de onafscheidelijke vriendjes van je kindje te worden. Met het kiepwagentje kan je kindje eindeloos spelen. Het kan blokken in de wagen gooien en de lading op de juiste plek weer lossen. Van de speelkeuken, de speelgoed tamboerijn en de badspeeltjes zal je kindje enorm genieten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kikadu Panda Activiteitenbal

  De Kikadu Panda Activiteitenbal is een leuk speeltje wat je kindje lekker bezig houdt. Beschikt over een rammelaar en andere activiteiten waardoor de zintuigen van de baby goed gestimuleerd worden.
  24,95
 • Quick view

  Kikadu Flamingo Activiteitenknuffel

  De Kikadu Flamingo Activiteitenknuffel is een leuk speeltje wat je kindje lekker bezig houdt. Beschikt over verschillende activiteiten waardoor de zintuigen van de baby goed gestimuleerd worden. Het is gemaakt van 100% katoen.
  39,95
2 Resultaten