Nijntje speelgoed

 

Nijntje is nog steeds onverminderd populair. Het tijdloze design van Dick Bruna leent zich ook uitstekend voor artikelen die op die figuurtje zijn gebaseerd. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of het heeft de beeltenis van dit leuke konijntje. Veel van deze artikelen zijn terug te vinden in het assortiment van Babypark. Aangezien wij enkel met A-merken werken, zit het met de kwaliteit wel goed. En door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nog eens de beste prijs voor.

Lees meer...

 

Assortiment Nijntje speelgoed

Zoals gezegd hebben we een ruime collectie aan speelgoed met Nijntje. Wie op Nijntje zoekt in onze webshop krijgt dan ook vele zoekresultaten voorgeschoteld. Gelukkig bevat onze webshop verschillende slimme filters waardoor je snel op het gewenste type artikel kunt zoeken. Zo vind je bijvoorbeeld eenvoudig jouw Nijntje muziekmobiel, knuffel, lamp, muurstickers etc. Verder zijn er ook nog andere opties om op te filteren zoals bijvoorbeeld de kleur. Op die manier kun je Nijntje speelgoed vinden dat perfect past in jouw interieur.

 

Bestellen speelgoed Nijntje

Een van de voordelen van het bestellen bij een van de grootste babywinkels van Europa is, dat we ook over grote voorraden beschikken en daardoor vaak snel kunnen leveren. Bestel je voor 20:00 uur en is het artikel op voorraad, dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Is de totale bestelling die je plaatst 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Wanneer je het komt ophalen in een van onze megastores in Nederland dan betaal je uiteraard ook geen verzendkosten. Wel kun je dan met eigen ogen zien welke artikelen we allemaal in het assortiment hebben. En voor vragen over het assortiment kun je altijd terecht bij het team van verkoopspecialisten in de betreffende winkel. Op de website vind je een lijst met alle adressen en openingstijden.

15 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje ABC Kubus

  De Nijntje ABC Kubus met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Boxspiraal

  De Nijntje Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint

  Het Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Buggyboekje

  Met dit leuke Nijntje ABC Buggyboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is voorzien van activiteiten die je kindje extra zullen uitdagen. Door middel van een clip te bevestigen aan de buggy.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Autostoelspeeltje

  Het Nijntje ABC Autostoelspeeltje beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Boxspiraal Mint

  De Nijntje Safari Boxspiraal Mint beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Trilfiguur Pink

  Het leuke en handige Nijntje Baby Rib Trilfiguur Pink is voor aan een autostoeltje of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Het is geschikt vanaf de geboorte.
  8,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink

  Met dit leuke Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is voorzien van activiteiten die je kindje extra zullen uitdagen. Door middel van een clip te bevestigen aan de buggy.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Bal Mint

  Met deze Nijntje Safari bal zal je kindje zich prima vermaken want de bal beschikt over een leuk rammeltje en verschillende kleuren. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxspiraal Pink

  De Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Kubus Mint

  De Nijntje Safari Kubus Mint met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Duikelaar Pink

  De Nijntje Baby Rib Duikelaar Pink is een leuk speeltje met een rammeltje wat je kindje even bezig houdt. Het bevorderd de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Dit is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Duikelaar

  De Nijntje ABC Duikelaar is een leuk speeltje met een rammeltje wat je kindje even bezig houdt. Het bevorderd de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Dit speeltje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Kubus Pink

  De Nijntje Baby Rib Kubus Pink met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
15 Resultaten