12 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Activity Speelcenter

  Het Skip Hop Explore & More Activity Speelcenter is op allerlei manieren te gebruiken en is geschikt vanaf 4 maanden. Dankzij de vele opties en meer dan 25 ontwikkelingsactiviteiten verveelt dit speelcenter nooit!

  199,95

  149,99

 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Egel

  Met de Skip Hop rammelaar roll around egel kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Accordeon Egel

  Met het Skip Hop Accordeon egel kan je kindje zich prima vermaken. Het accordeon heeft speciale handgreepjes voor kleine handjes, is geschikt vanaf 6 maanden en gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  24,90
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Uil

  Met de Skip Hop rammelaar roll around uil kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Telefoon Uil

  De Skip Hop telefoon uil is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf 6 maanden. De telefoon met toetsen beschikt over verschillende melodietjes, geluiden en uilengeroep.

  19,90

  17,99

 • Quick view

  Skip Hop Activiteitenspeeltje Aap

  Met het Skip Hop activiteitenspeeltje in de vorm van een aap vermaakt je kindje zicht prima. Het speeltje beschikt over een rammelaar, bijtring en meer activiteiten. Geschikt vanaf de geboorte.
  24,95
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Pull & Go Speelgoedauto Egel

  De Skip Hop Explore & More Pull & Go Speelgoedauto Egel is een leuke auto wat je kleintje wel even bezighoudt. Trek de auto maar even achteruit en dan loslaten en weg is de auto! Makkelijk vast te pakken met kleine handjes.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Activity Center

  Het Skip Hop Silver Lining Cloud Activity Center levert je kindje urenlang speelplezier op! De activiteiten centrum is in verschillende opstellingen te gebruiken en beschikt over meer dan 25 activiteiten.

  199,-

  169,-

 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Bij

  Met de Skip Hop rammelaar roll around Bij kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Duwspeelgoed Uil

  Met de Skip Hop Explore & More Duwspeelgoed Uil zal je dreumes zich wel vermaken. De uil kan namelijk vooruit geduwd worden door middel van een duwstang. Het is super leuk en bevorderd het leren lopen!
  34,90
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More Pull & Go Speelgoedauto Bij

  De Skip Hop Explore & More Pull & Go Speelgoedauto Bij is een leuke auto wat je kleintje wel even bezighoudt. Trek de auto maar even achteruit en dan loslaten en weg is de auto! Makkelijk vast te pakken met kleine handjes.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Uil Stacker

  Deze vrolijke Skip Hop Uil Stacker is een onmisbaar speeltje voor en zorgt voor veel plezier. Het speeltje beschikt over vrolijke kleuren en zo leert je kindje op spelenderwijs de verschillende kleuren herkennen.
  24,90
12 Resultaten