6 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Egel

  Met de Skip Hop rammelaar roll around egel kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  14,99

  13,99

 • Quick view

  Skip Hop Accordeon Egel

  Met het Skip Hop Accordeon egel kan je kindje zich prima vermaken. Het accordeon heeft speciale handgreepjes voor kleine handjes, is geschikt vanaf 6 maanden en gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  26,99

  23,90

 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje

  Met het Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje kan je kindje zich uren vermaken in de kinderwagen. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.

  16,99

  14,99

 • Quick view

  Skip Hop Selfie Telefoon

  Met de grappige Skip Hop Selfie Telefoon kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. Het telefoontje is voorzien van 3 verschillende filters en 3 leuke geluidseffecten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,99

  16,95

 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Rock-A-Mole Gitaar

  Met de Skip Hop Farmstand Rock-A-Mole Gitaar kan je kindje gitaar leren spelen. Druk op de knoppen of draai aan de avocado pit van de gitaar en je hoort verschillende melodietjes. Geschikt vanaf 6 maanden.

  27,99

  24,90

 • Quick view

  Skip Hop Zoo Unicorn Phone

  Met het vrolijke Skip Hop Zoo Unicorn Phone zal je kindje zich uren vermaken. Het speeltje is voorzien van een grappige eenhoorn met geluiden en gekleurde lichtjes. Het speeltje is eenvoudig vast te houden voor de kleine kinderhandjes.

  19,99

  16,90

6 Resultaten
Trustpilot