Smallstuff speelgoed

Smallstuff speelgoed heeft een retro uitstraling en ziet er heel kleurrijk uit. Meestal hebben wij allerlei speelgoed van Smallstuff in ons assortiment. Denk onder andere aan een Smallstuff poppenwagen, een Smallstuff trekdier en Smallstuff knuffels. Al het Smallstuff speelgoed is gemaakt met een liefde voor kleuren en bijzondere designs. De ontwerpers van het Deense merk lieten zich inspireren door kinderen en hun creativiteit. Ook Scandinavische moeders die van zachte kleuren en klassieke looks houden, vormden een grote inspiratiebron.

Lees meer...

Smallstuff speelgoed met retro design

Veel Smallstuff speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en katoen. Een Smallstuff trekdier, knuffel of knuffelpop is in veel gevallen gebreid of gehaakt, soms zelfs met de hand. Dit geeft Smallstuff speelgoed natuurlijk een extra sfeervolle uitstraling. De kleuren van Smallstuff speelgoed zijn met zorg uitgekozen. De ontwerpers hebben een liefde voor zachte, retro tinten, wat duidelijk aan het speelgoed te zien is.

Smallstuff speelgoed als decoratie

Smallstuff speelgoed, zoals een Smallstuff poppenwagen, knuffel of knuffelpop, ziet er zo leuk uit dat je dit ook gerust voor de sier in kamer van je kindje kunt neerzetten. Een Smallstuff knuffelpop is ook heel leuk te combineren met een Smallstuff poppenwagen. Ook onze Smallstuff trekdieren passen hier heel leuk bij! Bekijk ook eens ons complete assortiment van Smallstuff en laat je verrassen door alle mooie accessoires voor de inrichting van de babykamer. De meeste Smallstuff producten zijn gemaakt in dezelfde kleuren. Hierdoor is het leuk om Smallstuff speelgoed en accessoires met elkaar te mixen en te matchen! Smallstuff speelgoed bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Bij ons profiteer je daarnaast ook van een snelle levering. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, krijg jij het Smallstuff speelgoed morgen al thuisbezorgd. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten! Dit is alleen mogelijk als het bestelde speelgoed van Smallstuff bij ons op voorraad is.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Elephants Wagenspanner

  De stijlvolle Smallstuff Elephants Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de figuurtjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Trekdier Horse Powder / Gold

  Het Smallstuff Trekdier Horse Powder / Gold is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner

  De Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de olifantjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Elephant Houten Vormenstoof

  Met de Smallstuff Elephant Houten Vormenstoof kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 7 blokken in verschillende vormen.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Houten loopwagen

  De Smallstuff Houten loopwagen helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan je kindje zich urenlang vermaken met de stijlvolle vrachtwagen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  124,95

  109,95

 • Quick view

  Smallstuff Trekfiguur Tractor Grey

  Het Smallstuff Trekfiguur Tractor Grey is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Trekdier Dragon Green

  Het Smallstuff Trekdier Dragon Green is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Houten Mobiel Houder White

  De Smallstuff Houten Mobiel Houder White is, in combinatie met een muziekmobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan elke box, wieg of babybed monteren.

  45,95

  32,17

8 Resultaten