42 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Reuzenrad

  Het Vtech dierenvriendjes reuzenrad zorgt voor uren plezier dat goed is voor de fijne motoriek van je kindje. Het reuzenrad is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een zuignap voor eenvoudige bevestiging.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Baby Telefoontje Roze

  Het Vtech baby telefoontje zorgt voor uren plezier samen met de dierenvriendjes. Je kindje kan cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet op dit telefoontje spelenderwijs ontdekken.
  15,95
 • Quick view

  Vtech Ontdek en Leer Kubus

  De Vtech ontdek en leer kubus bestaat uit zes speelkanten zo leert je kindje elke dag opnieuw ontdekken. De kubus is gemaakt van stevig materiaal en geschikt vanaf 6 maanden.
  26,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Politieauto

  Laat je kindje met deze Vtech Toet Toet Politieauto alle boeven vangen! De auto beschikt over verschillende toetsen en heeft vrolijke melodietjes en liedjes. De muziek wordt automatisch uitgeschakeld.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Brent Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Brent Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal

  Met de Vtech dieren draaibal laat je de kleine lekker rollen en dollen. Goed voor de grove motoriek en het leert vormen, cijfers en dieren.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Muziekschooltje

  Vtech Muziekschooltje met dieren, dierengeluiden en muziekinstrumenten. Goed voor de fijne motoriek en het visuele bewustzijn van de kleine.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Bijtring Nijlpaard

  De Vtech Bijtring Nijlpaard is een vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring kalmeert en troost je kindje bij het doorkomen van tandjes. Geschikt van 0 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  13,95
 • Quick view

  Vtech Baby's Eerste Afstandsbediening

  De Vtech Baby's Eerste Afstandsbediening is een vrolijk speeltje voor je kindje. Je kindje kan zo kennismaken met letters, muziek, cijfers, kleuren en vormen. Geschikt van 12 tot 36 maanden.
  15,95
 • Quick view

  Vtech 5 in 1 Letter Locomotief

  Met de Vtech 5 in 1 Letter Locomotief leert je kindje spelenderwijs ontdekken. De 5 in 1 letter locomotief beschikt over 10 diverse activiteiten en 13 blokjes dat voor uren speelplezier zorgt. Batterijen zijn inbegrepen.
  69,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste Stuurtje

  Met dit Vtech Mijn Eerste Stuurtje zal je kindje zich prima vermaken. Het kleurrijke stuurtje is uitgerust met 3 speelstanden en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt van 12 tot 36 maanden.
  22,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Avonturenpaden

  De Vtech Zoef Zoef Dieren avonturenpaden zal je kindje zich uren kunnen vermaken. Avonturenpaden wordt geleverd inclusief schommel en 2 accessoires. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Schoonheissalon

  Met de Vtech Zoef Zoef Dieren Schoonheissalon wordt je kindje een echte schoonheidsspecialiste! De salon kan eenvoudig omgebouwd worden naar een handtasje zodat het overal mee naartoe kan.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Karin Koe En Kalfje

  De Vtech Zoef Zoef Dieren Karin koe en haar kalfje is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. Karin koe is geschikt van 1 tot 5 jaar en uitbreidbaar met de serie Zoef Zoef Dieren.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Swing en Speel Aap

  Met de vrolijke Vtech Swing en Speel Aap kan je het leuke 'pak me dan' spelletje spelen. De aap rent weg wanneer je kindje in de buurt komt. Ook kan je kindje genieten van de verschillende muziekstijlen.
  42,95
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vormenkever

  Op avontuur in de natuur met deze vrolijke vormenkever van Vtech. Gedurende het spelen met deze kever leert je kind vormen, cijfers en voorwerpen uit de natuur.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Tobias De Trein

  De Vtech Toet Toet Auto's Tobias de trein is een vrolijk speeltje waarmee je kindje zich prima zal vermaken. Tobias de trein wordt geleverd met een laadwagon waarop je goederen kunt laden.
  14,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Super Stuntpark

  Stunt met Stefan de stuntauto op het Vtech Toet Toet Auto's Super Stuntpark. Het stuntpark beschikt over 8 magische sensors en elektronische pitstop dat voor uren plezier zorgt. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  64,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen is een vrolijke wagen waarmee je kindje veel plezier beleeft. Vigo de vuilniswagen haalt al het vuilnis op en beschikt over magische sensors en verschillende melodietjes.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Kippenhok

  Het Vtech Zoef Zoef dieren kippenhok zorgt voor uren speelplezier. Laat Kim de kip bewegen over de magische sensor om grappige reacties te horen. Geschikt vanaf 1 jaar.
  17,95
 • Quick view

  Vtech Magisch Droompopje

  Met dit Vtech Magische Droompopje is je kindje nog sneller in dromenland. Op de verstelbare tijdsklok geef je aan hoelang je muziek af laat spelen. Geschikt van 0 tot 36 maanden en werkt op batterijen.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Lanceer & Leer Ballenbaan

  Lanceer, rol en leer met deze ballenbaan van Vtech. Kleintjes maken op een interactieve manier kennis met cijfers, muziek, kleuren en dieren.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal Roze

  Met de Vtech dieren draaibal laat je jouw kindje achter de bal aan rollen en dollen. De draaibal is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over vormen, kleuren en cijfers dat goed is voor de grove motoriek van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Twiet Twiet Rammelaar

  De Vtech Twiet Twiet rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  13,95
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2