26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vriendjes Prinses Penny En Eenhoorn

  De Vtech Vrolijke Vriendjes Prinses Penny En Eenhoorn is een vrolijk speeltje waarmee je kindje veel plezier beleeft. Prinses Penny en haar eenhoorn zorgen voor veel speelplezier.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Vtech Zoomizooz Duikel & Draai Waterpark

  Met het Vtech Zoomizooz Duikel & Draai Waterpark kan je kindje zich urenlang vermaken. Het waterpark wordt geleverd met 3 schattige ZoomiZooz diertjes en is Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar.

  39,95

  32,95

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig

  De Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig kan gebruikt worden als een gewone vrachtvliegtuig maar kan ook getransformeerd worden naar een lanceerbaan. Je kindje kan zich uren vermaken!
  26,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Garage

  Met de Vtech Toet Toet Auto's Garage kan je kindje urenlang spelen en leren. Het speelset is voorzien van 9 magische sensors, 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Kruip En Leer Baby Beer

  De Vtech kruip en leer baby beer is een schattige knuffel voor je kindje. Laat de beer samen met je kindje kruipen, spelen en leren op de grond. Geschikt van 9 tot 36 maanden en beschikt over verschillende liedjes.
  34,95
 • Quick view

  Vtech Magisch Droompopje

  Met dit Vtech Magische Droompopje is je kindje nog sneller in dromenland. Op de verstelbare tijdsklok geef je aan hoelang je muziek af laat spelen. Geschikt van 0 tot 36 maanden en werkt op batterijen.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein kan je kindje heerlijk op avontuur gaan. Stijn de stoomtrein is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd met 7 schattige diertjes. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Bijtring Nijlpaard

  De Vtech Bijtring Nijlpaard is een vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring kalmeert en troost je kindje bij het doorkomen van tandjes. Geschikt van 0 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  14,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.
  11,95
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Reuzenrad

  Het Vtech dierenvriendjes reuzenrad zorgt voor uren plezier dat goed is voor de fijne motoriek van je kindje. Het reuzenrad is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een zuignap voor eenvoudige bevestiging.

  16,95

  14,95

 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel

  Met het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel kan je kindje zich urenlang vermaken met al de activiteiten en geluiden. Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,95

  44,95

 • Quick view

  Vtech Twiet Twiet Rammelaar

  De Vtech Twiet Twiet rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  14,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Politieauto

  Laat je kindje met deze Vtech Toet Toet Politieauto alle boeven vangen! De auto beschikt over verschillende toetsen en heeft vrolijke melodietjes en liedjes. De muziek wordt automatisch uitgeschakeld.
  19,95
 • Quick view

  Vtech MobiGo Adapter

  De Vtech MobiGo Adapter is ideaal wanneer je kindje de Storio2, Storio, MobiGo v2 of MobiGo veel gebruikt. De adapter is ook geschikt voor alle andere VTech producten met een 6V of 7.5V adapteraansluiting..
  13,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen is een vrolijke wagen waarmee je kindje veel plezier beleeft. Vigo de vuilniswagen haalt al het vuilnis op en beschikt over magische sensors en verschillende melodietjes.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Vtech Rupsje Rammelaar

  De Vtech Rupsje Rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 36 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer kan je kindje puin en stenen opruimen. Boris de bulldozer is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste Stuurtje

  Met dit Vtech Mijn Eerste Stuurtje zal je kindje zich prima vermaken. Het kleurrijke stuurtje is uitgerust met 3 speelstanden en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt van 12 tot 36 maanden.
  22,95
 • Quick view

  Vtech Swing en Speel Aap

  Met de vrolijke Vtech Swing en Speel Aap kan je het leuke 'pak me dan' spelletje spelen. De aap rent weg wanneer je kindje in de buurt komt. Ook kan je kindje genieten van de verschillende muziekstijlen.

  42,95

  37,95

 • Quick view

  Vtech Baby Telefoontje Roze

  Het Vtech baby telefoontje zorgt voor uren plezier samen met de dierenvriendjes. Je kindje kan cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet op dit telefoontje spelenderwijs ontdekken.
  15,95
 • Quick view

  Vtech Schep & Leer IJscokar

  Met de Vtech Schep & Leer IJscokar kan je kindje uren spelen! Met behulp van de 6 bestelkaarten maakt je kindje kennis met verschillende cijfers, kleuren, smaakjes en dieren.

  59,95

  54,99

 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie kan je kindje de boeven gaan vangen. Peter de politie is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Zing En Speel Piano

  De Vtech zing en speel piano is een mooi instrument voor je kindje om muziek te maken. De piano in de vorm van een zebra is geschikt van 1,5 tot 4 jaar en werkt op batterijen (inbegrepen).

  29,95

  29,74

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2