11 Resultaten
 • Quick view

  Zsilt Hark Blauw

  Met de Zsilt Hark Blauw komt de fantasie van je kindje tot leven. De zandhark is multifunctioneel en kan worden gebruikt om de grond vlak te maken of dankzij de tandjes de ondergrond reliëf te geven.

  4,95

  3,96

 • Quick view

  Zsilt Sand And Beach Toolbox

  Met de Zsilt Sand And Beach Toolbox komt de fantasie van je kindje tot leven. De set wordt geleverd met de Zandvorm Barn, Zandvorm House en Hark. Verder zijn de speeltjes gemaakt van 100% gerecycled plastic.

  15,95

  12,76

 • Quick view

  Zsilt Zandvorm Barn Roze

  Met de Zsilt Zandvorm Barn Roze komt de fantasie van je kindje tot leven. Het zandbakvormpje kan worden gevuld met zand waarna je hele kasteelmuren of dijken kunt bouwen. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  5,25

  4,20

 • Quick view

  Zsilt Sand And Beach Toys

  Met de Zsilt Sand And Beach Toys komt de fantasie van je kindje tot leven. De set wordt geleverd met de Strandemmer, Zandvorm Barn en Hark. Verder zijn de speeltjes gemaakt van 100% gerecycled plastic.

  27,95

  22,36

 • Quick view

  Zsilt Zandvorm House Roze

  Met de Zsilt Zandvorm House Roze komt de fantasie van je kindje tot leven. Het zandbakvormpje kan worden gevuld met zand waarna je hele kasteelmuren of dijken kunt bouwen. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  5,25

  4,20

 • Quick view

  Zsilt Strandemmer Mint / Geel

  Met deze Zsilt Strandemmer Mint / Geel kan je kindje je leukste bouwwerken maken in het zand! De emmer is uitgerust met een super sterk handvat en kan ook worden gebruikt om strandspeeltjes in mee te nemen.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Zsilt Hark En Zeef Blauw

  Met de Zsilt Hark En Zeef Blauw komt de fantasie van je kindje tot leven. De set wordt geleverd met de Zsilt Hark en Zeef en is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Zsilt Strandemmer Met Schep / Hark / Bootje

  Met de Zsilt Strandemmer Met Schep / Hark / Bootje komt de fantasie van je kindje tot leven. De set wordt geleverd met de Strandemmer, Schep, Hark en Tweedelig Bootje. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  27,95

  22,36

 • Quick view

  Zsilt Schep Blauw

  Met het Zsilt Schep Blauw komt de fantasie van je kindje tot leven. De schep kan worden gebruikt om te graven, gieten en scheppen. De achterkant van de schep kan worden gebruikt om te tekenen in het zand.

  4,50

  3,60

 • Quick view

  Zsilt Tweedelig Bootje

  Met het Zsilt Tweedelig Bootje komt de fantasie van je kindje tot leven. Het bootje is perfect voor in bad of op het strand zodat je kindje er zand of water mee kan scheppen. Geschikt vanaf 12 maanden.
 • Quick view

  Zsilt Zeef Blauw

  Met de Zsilt Zeef Blauw komt de fantasie van je kindje tot leven. De handzeef kan worden gebruikt om te graven, zeven en scheppen. De achterkant kan worden gebruikt om te tekenen of schrijven in het zand.

  4,50

  3,60

11 Resultaten
Trustpilot