Speendoekjes en Speenkoorden

Een speendoekje of speenkoord is ideaal om te hebben. Maak je de speen van je kindje hieraan vast, dan vind je de speen veel gemakkelijker terug. Soms zit aan een speenkoord alleen een knuffeltje of doekje vast waarmee je kindje heerlijk kan knuffelen.

Lees meer...

Speenkoord

Wij verkopen speenkoorden, ook wel speenketting genoemd, met allerlei leuke figuurtjes en knuffeltjes. In veel gevallen heeft het geen speeltje, maar alleen een koord of een ketting. Vaak ziet zo’n koord er extra mooi uit. Zo’n exemplaar is erg handig om de speen aan een kinderwagen, wandelwagen, aan je tas of aan iets anders vast te maken.

Spenenketting met knuffel(doekje)

Sommige speenkoorden zijn niet bedoeld om vast te maken aan een tas of kinderwagen. Ze bestaan uit een knuffeldoekje met een lusje voor de speen. Zo’n speenkoord heeft een extra functie: Als je kindje de speen in de mond heeft, kan het ondertussen heerlijk knuffelen met het doekje.

Lees minder...
134 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Difrax Speenkoord Hartjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.

  6,99

  4,47

 • Quick view

  Ootje Kadootje Snake Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Snake Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Koper

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Koper raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Smallstuff Flower Speenkoord Rose / Grey

  Met deze Smallstuff Flower Speenkoord Rose / Grey heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Done by Deer Croco Cozy Keeper Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Croco Cozy Keeper Speenkoord Blue? Door de speen aan het vrolijke speeltje te bevestigen heeft je kindje de speen altijd bij de hand en is deze goed zichtbaar.

  12,95

  8,80

 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Cat

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Cat heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Fringe Speenkoord Camel

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Fringe Speenkoord Camel. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Dusq Leather Speenkoord

  Met het Dusq Leather Speenkoord raak je de speen niet meer kwijt! Dankzij de clip kun je het speenkoord met de speen vastmaken aan de kleding van je kindje. Het speenkoord is gemaakt van ecologisch leer.

  29,-

  19,72

 • Quick view

  Baby's Only Marble Speendoekje

  Met het Baby's Only Marble Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,95

  11,96

 • Quick view

  Difrax Speenkoord Kraaltjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.

  6,99

  4,47

 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord White

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord White. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Elodie Details Midnight Eye Speenkoord

  Met deze Elodie Details Midnight Eye Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  12,90

  10,32

 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Dog

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Dog heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Snow Leopard Velvet

  Met het stijlvolle House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Snow Leopard Velvet heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.

  16,50

  13,20

 • Quick view

  Done by Deer Puffee Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit schattige Done by Deer Puffee Speenkoord Blue? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje is een handig speendoekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.

  14,50

  11,60

 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.

  16,50

  13,20

 • Quick view

  Mavies Zebra Speenkoord

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Zebra Speenkoord. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  House Of Jamie Maan Speendoekje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Maan Speendoekje Rocky Leopard heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,50

  13,20

 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Speendoekje

  Met het Trixie Sunny Spots Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White

  Het Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White is een handig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.

  14,50

  11,60

134 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot