5 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Done by Deer Tiny Tropics Cozy Keeper Speenkoord

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Tiny Tropics Cozy Keeper Speenkoord? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  12,95

  9,19

 • Quick view

  Done by Deer Croco Cozy Keeper Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Croco Cozy Keeper Speenkoord Blue? Door de speen aan het vrolijke speeltje te bevestigen heeft je kindje de speen altijd bij de hand en is deze goed zichtbaar.

  12,95

  8,80

 • Quick view

  Done by Deer Puffee Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit schattige Done by Deer Puffee Speenkoord Blue? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Cozy Keeper Speenkoord Powder

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Elphee Cozy Keeper Speenkoord Powder? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  12,95

  8,80

5 Resultaten
Trustpilot