7 Resultaten
 • Quick view

  Mavies Fringe Speenkoord Camel

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Fringe Speenkoord Camel. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord White

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord White. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Zebra Speenkoord

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Zebra Speenkoord. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Leopard Speenkoord Grey

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Leopard Speenkoord Grey. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord Sand

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord Sand. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Paint Speenkoord Taupe

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Paint Speenkoord Taupe. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Mavies Leather Speenkoord Black

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Leather Speenkoord Black. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  14,95

  11,96

7 Resultaten
Trustpilot