5 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Speendoekje

  Met het Trixie Sunny Spots Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Speenkoord

  Met dit Trixie Brave Bear Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Speenkoord

  Met dit Trixie Ribble Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Speenkoord

  Met dit Trixie Sunny Spots Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Speendoekje

  Met het Trixie Brave Bear Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
5 Resultaten