1 Resultaten
  • Quick view Berg Flatground Champion Trampoline 430 cm

    Berg Flatground Champion Trampoline 430 cm

    Uit voorraad leverbaar
    899,-
1 Resultaten

Trampolines

 

Met een trampoline wordt buiten spelen voor je kindje wel heel erg leuk! Op een trampoline leert een kind op een leuke manier coördinatie en conditie trainen. Jonge kinderen kunnen meestal geen genoeg krijgen van trampolinespringen. Voor oudere kinderen is een trampoline nog steeds leuk en gezond. Een trampoline is niet alleen geschikt voor kinderen maar kan ook door volwassenen gebruikt worden om aan hun conditie te werken.

 

Voor elk seizoen

De meeste Berg trampolines kun je het hele jaar door in de tuin gebruiken. Deze trampolines zijn weerbestendig. Rondom het frame zit speciale zink dat in allerlei weersomstandigheden mooi blijft. Het andere materiaal van de trampoline is heel duurzaam. Laat de trampoline dus gerust het hele jaar door buiten staan.

 

Beschermrand en veiligheidsnet

Aan sommige trampolines zit een speciaal veiligheidsnet, waardoor het kind nooit per ongeluk van de trampoline valt. Het veiligheidsnet vangt het kind op. Een ander veiligheidsdetail is een extra brede beschermrand. Deze maatregelen maken trampolinespringen een stuk veiliger.