Speentjes


 

Wat is er nou leuker dan met een speen aan de zuigbehoefte van je kind op een slimme en doordachte wijze te voldoen? Met de speentjes van Babypark gaat dit helemaal lukken. Je kind zal de speentjes als prettig ervaren en zich lekker rustig houden.

Een fopspeen bestaat uit een zuiggedeelte van rubber of siliconen, een plastic schildje om te voorkomen dat de baby de speen inslikt, en soms een ring om de speen makkelijk te verwijderen. Alle speentjes welke je vind bij Babypark zijn goedgekeurd volgens de Europese normeringen. Zo ben je er altijd zeker van dat je een veilig en goedgekeurde speen koopt.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel biedt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddengoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkopers zijn je graag van dienst!