Stapeltoren

De stapeltoren voor je baby is een van de vele klassiekers die je kunt vinden in het speelgoed assortiment van Babypark. De stapeltoren helpt je kindje bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht en traint de motorische vaardigheden. Dit zijn belangrijke vaardigheden die je kindje al vroeg kan aanleren. Bij Babypark hebben we verschillende leuke stapeltorens in verschillende soorten materialen beschikbaar. Elke stapeltoren voor je baby is van een A-merk en is bij Babypark verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment stapeltoren baby

Stapeltorens zijn beschikbaar in verschillende varianten. Blokjes, ringen, bogen, cups, ballen met ringen, allemaal manieren voor je baby om een stapeltoren op te bouwen. We hebben torens in felle kleuren maar ook in pasteltinten en aardse kleuren. Ook wat materiaal betreft, valt er wat te kiezen. Zo hebben we mooie houten stapeltorens maar ook van kunststof zoals een leuke vuurtoren stapeltoren. Bij dit model bestaan de onderdelen uit bekertjes die je afzonderlijk ook met water kunt vullen. Zo vormt deze stapeltoren ook een leuk stuk speelgoed in bad. Bekijk onze uitgebreide assortiment met alle torens eenvoudig online of kom ze met eigen ogen bewonderen in een van onze megastores. De adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Baby stapeltoren online bestellen

Welke stapeltoren voor je baby je ook bestelt, je haalt het eenvoudig in huis via onze website. Bestel je voor 23:59 uur dan kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden en kan je kindje er de volgende dag al mee spelen. Bedraagt de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Stapeltoren

  De Trixie Stapeltoren bestaat uit verschillende blokken met vrolijke figuren en cijfers die kunnen op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Regenboog Stapeltoren

  De Little Dutch Pure & Nature Regenboog Stapeltoren bestaat uit 8 stukken die in en op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de gekleurde stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Stapeltoren

  De vrolijke Little Dutch Pure & Nature Stapeltoren bestaat uit 6 verschillende ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  15,95
 • Quick view

  Rubotoys Nijntje Stapeltoren

  De vrolijke Rubotoys Nijntje Stapeltoren bestaat uit ringen en balletjes die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  13,99
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig

  De Kid's Concept Houten Stapeltoren 8-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het houten telraam van Kid’s Concept weg als kraamcadeau.

  22,95

  17,52

 • Quick view

  Roommate Country Life Stapeltoren

  Met deze Roommate Country Life Stapeltoren hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Je kindje kan de stijlvolle blokken op elkaar stapelen of naast elkaar leggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Jungle Life Stapeltoren

  Met deze Roommate Jungle Life Stapeltoren hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Je kindje kan de stijlvolle blokken op elkaar stapelen of naast elkaar leggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Vos

  Het Janod Stapeltoren Vos geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.

  16,50

  15,95

 • Quick view

  Janod Stapeltuimelaar Panda

  De Janod Stapeltuimelaar Panda bestaat uit verschillende onderdelen die je kindje op elkaar kan stapelen en uren mee kan spelen. Door met de schattige panda te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  24,99
 • Quick view

  Bambam Bear Stapeltoren

  Met deze Bambam Bear Stapeltoren, bestaande uit vier stapelringen en een beertje, zal je kindje zich prima vermaken. De stapeltoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal speelgoed om je kindje zoet te houden.
  19,95
 • Quick view

  Janod Zigolos Stapeltoren Struisvogel

  De Janod Zigolos Stapeltoren Struisvogel bestaat uit verschillende onderdelen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke struisvogel te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  24,99
 • Quick view

  Bambam Stapeltoren

  Met deze Bambam stapeltoren bestaande uit vijf blokken met figuren en cijfers zal je kindje zich prima vermaken. De stapeltoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal speelgoed om je kindje zoet te houden.
  26,95
 • Quick view

  Mushie Stapeltoren

  De Mushie Stapeltoren bestaat uit verschillende gekleurde bakjes die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.

  13,95

  12,99

 • Quick view

  Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren

  De Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren bestaat uit 10 mooie ronde stapelblokken met verschillende plaatjes uit de zee. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.
  17,99
 • Quick view

  Yookidoo Stack Flap 'N' Tumble Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Stack Flap ‘N’ Tumble Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  23,95
15 Resultaten
Trustpilot