Stapeltoren

De stapeltoren voor je baby is een van de vele klassiekers die je kunt vinden in het speelgoed assortiment van Babypark. De stapeltoren helpt je kindje bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht en traint de motorische vaardigheden. Dit zijn belangrijke vaardigheden die je kindje al vroeg kan aanleren. Bij Babypark hebben we verschillende leuke stapeltorens in verschillende soorten materialen beschikbaar. Elke stapeltoren voor je baby is van een A-merk en is bij Babypark verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment stapeltoren baby

Stapeltorens zijn beschikbaar in verschillende varianten. Blokjes, ringen, bogen, cups, ballen met ringen, allemaal manieren voor je baby om een stapeltoren op te bouwen. We hebben torens in felle kleuren maar ook in pasteltinten en aardse kleuren. Ook wat materiaal betreft, valt er wat te kiezen. Zo hebben we mooie houten stapeltorens maar ook van kunststof zoals een leuke vuurtoren stapeltoren. Bij dit model bestaan de onderdelen uit bekertjes die je afzonderlijk ook met water kunt vullen. Zo vormt deze stapeltoren ook een leuk stuk speelgoed in bad. Bekijk onze uitgebreide assortiment met alle torens eenvoudig online of kom ze met eigen ogen bewonderen in een van onze megastores. De adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Baby stapeltoren online bestellen

Welke stapeltoren voor je baby je ook bestelt, je haalt het eenvoudig in huis via onze website. Bestel je voor 23:59 uur dan kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden en kan je kindje er de volgende dag al mee spelen. Bedraagt de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Houten Regenboog Stapeltoren

  De Little Dutch Vintage Houten Regenboog Stapeltoren bestaat uit 7 stukken die in en op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de gekleurde stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Mushie Ringtoren

  De stijlvolle en vrolijke Mushie Ringtoren bestaat uit 8 verschillende ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.

  16,95

  15,99

 • Quick view

  Mushie Rainbow Stapeltoren

  De stijlvolle Mushie Rainbow Stapeltoren bestaat uit verschillende gekleurde bogen die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  14,99
 • Quick view

  Trixie Houten Dieren Stapeltoren

  De Trixie Houten Dieren Stapeltoren bestaat uit 15 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren

  De Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Baby's Only Stapelraket Earth

  De Baby's Only Stapelraket Earth bestaat uit 6 verschillende gekleurde onderdelen die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapelraket te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  20,95
 • Quick view

  Chicco Balanceer Stenen

  De Chicco Balanceer Stenen bestaat uit 5 stenen die op elkaar kunnen worden gestapeld. Je kindje leert op deze manier om elke steen te laten balanceren op de andere steen om zo een hele stapel te maken.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Baby's Only Stapeltoren Earth

  De Baby's Only Stapeltoren Earth bestaat uit 7 verschillende gekleurde bakjes die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  17,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Elephant Houten Stapeltoren

  De Trixie Mrs. Elephant Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Vormpuzzel

  Met de Trixie Vormpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De kartonnen puzzel bestaat uit 5 vrolijke figuren die uit verschillende puzzelstukken bestaan en dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Fox Houten Stapeltoren

  De Trixie Mr. Fox Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Lion Houten Stapeltoren

  De Trixie Mr. Lion Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Monkey Houten Stapeltoren

  De Trixie Mr. Monkey Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Blokpuzzel

  Met de Trixie Blokpuzzel komt de fantasie van je kindje tot leven! Door met de blokken te spelen en verschillende combinaties te maken wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  11,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokjes

  Het spelen met de Kid's Concept Houten Blokjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Verder zijn de stijlvolle blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Roommate Sea Life Stapeltoren

  Met deze stijlvolle Roommate Sea Life Stapeltoren hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Je kindje kan de stijlvolle blokken op elkaar stapelen of naast elkaar leggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Trixie Stapeltoren

  De Trixie Stapeltoren bestaat uit verschillende blokken met vrolijke figuren en cijfers die kunnen op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Houten Puzzel Stapeltoren

  De Trixie Houten Puzzel Stapeltoren bestaat uit 9 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Houten Stapeltoren

  De Trixie Mr. Polar Bear Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Bambam Bear Houten Stapeltoren

  Met deze Bambam Bear Houten Stapeltoren, bestaande uit vier onderdelen, zal je kindje zich prima vermaken. De stapeltoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Mushie Nesting Star Stapeltoren Original

  De Mushie Stapeltoren Original bestaat uit verschillende gekleurde sterren die kunnen op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Mushie Stapeltoren

  De Mushie Stapeltoren bestaat uit verschillende gekleurde bakjes die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.

  13,95

  12,50

 • Quick view

  Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren

  De Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren bestaat uit 10 mooie ronde stapelblokken met verschillende plaatjes uit de zee. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.
  18,99
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot