Sterilisator

Om flesjes via de magnetron te steriliseren kun je bij Babypark ook terecht voor een sterilisator voor je flessen. Met behulp van stoom wordt het flesjes dan ontsmet. We hebben verschillende typen in ons assortiment beschikbaar. Alle artikelen zijn van A-merken en worden door Babypark aangeboden tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk de collectie en kies het model dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees meer...

Assortiment fles sterilisator

In het assortiment van Babypark zijn twee verschillende typen fles sterilisator te onderscheiden, de sterilisator voor in de magnetron en de fles sterilisator die ook dienst doet als flessenwarmer. Laatstgenoemde is geschikt voor een enkele fles. De magnetron sterilisator kan meerdere flessen (en spenen) tegelijk steriliseren. Het doodt 99% van de bacteriën en de inhoud blijft daarna vaak 24 uur lang steriel. Beide oplossingen zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie zodat je daar ook altijd de beschikking hebt over schone flesjes voor je kindje.

Sterilisator voor flessen online bestellen

Wil je ook je magnetron inzetten als sterilisator voor je flessen of kies je toch liever voor een model dat op zichzelf werkt en ook kan opwarmen en ontdooien? Kies het gewenste model en bestel vandaag nog dan kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden. Voor elke bestelling met een totale bestelwaarde van 20 euro geldt, dat er geen verzendkosten worden gerekend. Je kunt ons assortiment ook komen bekijken in een van onze megastores. Ons team van verkoopspecialisten kan jou alles vertellen over onze producten. Je vindt de adresgegeven en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Plus

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Plus is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  42,95

  32,65

 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?

  34,99

  27,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  37,99

  28,99

 • Quick view

  Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks

  De Ardo Easy Clean Magnetronzakken worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  12,50
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  31,95

  23,96

 • Quick view

  Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken

  Snel, veilig en handig een fantastische manier om thuis te steriliseren met deze magnetronzakken van Medela.

  14,45

  10,84

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  13,99
7 Resultaten
Trustpilot