Stokke Xplory

De Stokke Xplory Kinderwagen is een kinderwagen met alle functies welke een ouder maar wenst. Alle materialen van Stokke zijn vervaardigd van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De Xplory is gemakkelijk in te klappen tot een zeer compact pakket. Stuurcomfort is werkelijk geweldig bij deze kinderwagen; door de zwenkwielen aan de voorzijde stuurt deze kinderwagen meer dan alleen comfortabel. De Xplory is in bijna alle denkbare kleuren te verkrijgen.

Ben je toch nieuwsgierig geworden naar deze kinderwagen? bekijk deze pagina dan en klik hieronder op "meer informatie over de Stokke Xplory" en laat je verrassen.

Stokke® Growing Together

Wil je direct al onze Stokke Xplory kinderwagens bekijken? Klik hier om alle Stokke Xplory kinderwagens te bekijken.


STERKE MIDDENSTAAF

Zorgt er voor dat de hoogte te verstellen is en biedt twee zit richtingen. Tilt je kindje de hoogte in om dichter bij jou te zijn en een veiliger gevoel te bieden, evenals de mogelijkheid om het naar voren gericht te plaatsen en te genieten van het uitzicht.

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN STOFFEN
Je kan het textiel en de stoffen van Stokke Xplory gemakkelijk zelf verwijderen en uitwassen. Dat houdt je Stokke® Xplory® schoon en zuiver en biedt de mogelijkheid om het kleurpatroon van Stokke® Xplory® te wijzigen, te moderniseren of te veranderen.

VERHOOGDE ZITTING
Stokke® Xplory® is de enige kinder- of wandelwagen die je kindje de hoogte in tilt om dichter bij jou te zijn. Het gevoel van verbondenheid. Het dicht bij je kindje zijn stelt je in staat om contact en interactie te hebben op een manier die lagere kinder- en wandelwagens moeilijk kunnen evenaren, waardoor het gevoel van zekerheid, comfort en tevredenheid van je kindje wordt versterkt.

ROTERENDE VOORWIELEN
De voorwielen van de Stokky® Xplory® roteren gemakkelijk. Kleinere roterende voorwielen zorgen ervoor dat de Stokky® Xplory® bijzonder gemakkelijk te besturen is op drukke en nauwe plaatsen, zoals hoofdstraten en winkels.

GEEN REMSTAAF OF ACHTERWIELSTAAF
Verschaft voldoende ruimte tussen de achterwielen van de Stokke® Xplory® kinderwagen. Stelt je in staat natuurlijk en comfortabel achter je kinderwagen te lopen

GROTE ACHTERWIELEN
Stokke® Xplory® is uitgerust met grotere voorwaarts gerichte achterwielen. Stelt je in staat je Stokke® Xplory® gemakkelijk te duwen en te besturen.

GEKOPPELDE VOETREM
De rem vergrendel en parkeert beide achterwielen. Parkeert je Stokke® Xplory® en houdt je wandelwagen precies waar je hem wil hebben.

SPECIALE DUURZAME BANDEN
De Stokke® Xplory® is uitgerust met duurzame banden uit zachte rubber met heel kleine lucht capsules. Vermindert schokken en wrijving tijdens het besturen van je Stokke® Xplory® en het vervoeren van je kind, in tegenstelling tot andere wandelwagens die vaak luchtbaden hebben, die lek of door slijtage leeglopen.

KRACHT EN STABILITEIT
Stokke® Xplory® wordt gebouwd op aluminium profielen en diverse soorten polymeer plastic die volgens dezelfde normen en kwaliteiten worden vervaardigd als in de productie van voertuig- en vliegtuigmotoren. De Stokke® Xplory® is stevig en sterk, wat de veiligheid van je kind garandeert.

ONDERLING VERWISSELBARE REISWIEG EN ZITTING
Multifunctioneel frame dat je kan gebruiken om de reiswieg of de zitting vast of los te maken. Hierdoor kan je je Stokke® Xplory® voor je kind gebruiken vanaf de geboorte, over de baby jaren totdat hij een peuter is geworden.

ERGONOMISCH DESIGN Verspreidt het zwaartepunt naar de vier wielen. Houdt de Stokke® Xplory® veilig, stabiel, en bijzonder uitgebalanceerd zowel tijdens het wandelen als stilstaand.

VERSTELBAAR STUUR
Het stuur van de Stokke® Xplory® kinderwagen met meerdere posities heeft zowel een verstelbare hoogte als hoek. De flexibele hoogte en de hoek van het stuur kunnen worden aangepast aan je lengte, zodat je ontspannen, zonder rugpijn, achter de wagen loopt.

LICHTWEGEND FRAME
Biedt een betere vervoerbaarheid en vereenvoudigt het besturen. Stelt je in staat je Stokke® Xplory® dicht te vouwen, op te tillen en te vervoeren zonder de behoefte aan aanvullende hulp en steun.

UNIEK TWEEWIELSYSTEEM
Inklapbare achterwielen. Dankzij het tweewielsysteem van Xplory® neem je gemakkelijk het openbaar vervoer en loop je de trap op en af zonder hierbij hulp te moeten inroepen. Je bent dus veel vrijer om te gaan en staan waar je wilt.

GEMAKKELIJK PLOOISYSTEEM
Je kan Stokke® Xplory® gemakkelijk wegbergen in zowat alle kleine, middenklasse- en gezinswagen. Hierdoor kan je je Stokke® Xplory® kinderwagen overal mee naartoe nemen.

VERBORGEN TECHNISCHE OPLOSSING
De meeste technische oplossingen voor het open- en dichtplooien van Stokke® Xplory® zitten verborgen in het frame. Maakt het makkelijker om je kinderwagen schoon te houden, waardoor deze minder onderhoud nodig heeft en het risico op geknelde vingers tot een minimum wordt herleid.

STOKKE XPLORY RIDER
De Rider is eenvoudig te bevestigen aan het onderstel van de Stokke® Xplory®, zodat beide kinderen vervoerd kunnen worden. Let op: de Stokke® Xplory® Rider past niet op een Stokke® Xplory® met een serienummer lager dan 113464. Het serienummer kunt u vinden onder de Xplory® tussen de voorwielen. De Xplory® Rider is los verkrijgbaar.


REISWIEG STOKKE® XPLORY®

De Stokke® Xplory® Reiswieg bestaat uit:
- Reiswieg
- Bekleding, matras
- Afdekzeil, regenhoes  

SCHELPVORMIG ONDERSTEL MET LUCHTVENTILATIE.
Zorgt ervoor dat er geen vocht onderaan in de kinderwagen blijft zitten. Als je de kinderwagen op een vlakke ondergrond plaatst, kan je je baby wiegen, waardoor hij rustig en ontspannen wordt.

INGEBOUWDE DRAAGGREPEN.
Om je kinderwagen veilig op te tillen en te dragen. Je kan de kinderwagen zonder verdere hulp of ondersteuning gemakkelijk met een hand optillen en dragen.

GEMAKKELIJK DE VERWIJDEREN STOFFEN.
Je kan het textiel en de stoffen van Stokke® Xplory® gemakkelijk zelf verwijderen en uitwassen. Houdt je Stokke® Xplory® schoon en zuiver en biedt de mogelijkheid om het kleurpatroon van Stokke® Xplory® te wijzigen, te moderniseren of te veranderen.