4Moms RockaRoo

4moms swing

De 4moms swings staan erom bekend dat zij rustgevende situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor wordt je kindje rustig en heb jij je handen even vrij. Ideaal, want zo kom je er toch aan toe om bijvoorbeeld even snel een wasje op te hangen.

Lees meer...

Rustgevende geluiden en bewegingen

De 4moms swings zijn luxe uitgevoerde elektrische wipstoelen. Je hoeft bij een 4moms swing niet zelf aan de slag om beweging in het stoeltje te krijgen: de 4moms swing maakt automatisch de bewegingen waar kinderen rustig van worden. Denk hierbij aan de beweging van autorijden of een schommel. Daarbij maakt de 4moms rustgevende geluiden zoals kabbelend water of andere natuurgeluiden. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om je eigen muziek op de 4moms swing te gebruiken.

Online bestellen

4moms swings zijn verkrijgbaar in diverse modellen en diverse kleuren. Bij ieder product vind je een uitgebreide productomschrijving en een opsomming van de eigenschappen van de elektrische wipstoel. Heb jij een favoriet? Bestel deze dan eenvoudig online via deze pagina.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    4moms rockaRoo

    De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  • Quick view

    4moms mamaRoo 4

    De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.
2 Resultaten
Trustpilot