4moms rockaRoo

2 Resultaten
2 Resultaten

Ingenuity Swings

 

Een Ingenuity swing is zacht en lekker comfortabel. In ons assortiment vind je ook Ingenuity swings die liedjes en natuurgeluiden kunnen afdraaien. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan Ingenuity swings. Op deze pagina zul je vast een Ingenuity swing vinden die geschikt is voor jou en je kindje.

 

Leuke Ingenuity swings

Bij Babypark vind je een ruime keuze aan Ingenuity swings, met veel leuke verschillende knuffeltjes en vormen. Ingenuity swings hebben veel verschillende verstelmogelijkheden. Ze zijn van stevig materiaal gemaakt en de bekleding is uitwasbaar in de wasmachine. Bijna alle Ingenuity swings zijn ook inklapbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen onderweg. Op deze pagina vind je zowel de eenvoudige Ingenuity swings als de luxe uitvoering. Welk Ingenuity swing past het beste bij jou en je kindje?

 

Over Ingenuity

Bij Ingenuity gaat het om meer dan een product ontwikkelen. Ingenuity maakt producten voor het alledaagse leven met technologieën zoals batterijbesparing, stoffen die gemakkelijk in de wasmachine kunnen en zelfs producten die je met je smartphone kunt verbinden. Bestel jouw Ingenuity swing bij Babypark. Babypark heeft de laagste prijsgarantie, en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.