Qute

Qute heeft erg comfortabele swings waarin je kindje zich heerlijk kan ontspannen en vermaken de swing is veilig door de 5-punts veiligheidsgordel en te gebruiken vanaf de geboorte tot aan 9 kg. Verschillende muziekjes en zitstanden zijn ideaal om je kindje bezig te houden. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Een Qute swing bestel je dus eenvoudig online.

Lees meer...

Qute swings

De swings van Qute hebben een comfortabele zitting en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor heeft je kindje een extra zacht zit oppervlak. Met de Qute swing kan je kindje tot rust komen en zichzelf vermaken door de leuke speeltjes die aan de Qute swing vastzitten. Ook is de Qute swing verstelbaar met verschillende zitstanden of snelheden. Je kunt de Qute swing helemaal instaleren op het juiste tempo en ritme voor jou kindje. De Qute swing is het ideale stoeltje om je kindje ontspanning en plezier te geven.

Eigenschappen en kwaliteit Qute swing

De Qute swing heeft 5 verschillende snelheden en een timer. De rugleuning is verstelbaar en de bekleding van de Qute swing kan in de wasmachine. Zo is de Qute swing snel schoon en weer klaar voor gebruik. Je kunt de Qute swing eenvoudig inklappen en opbergen zonder dat de Qute swing te veel ruimte in beslag neemt. Omdat de Qute swing eenvoudig is in te klappen kun je de Qute swing gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld naar opa en oma. Zo heeft je kindje altijd een comfortabel stoeltje. De kwaliteit van de Qute swing is erg goed dit komt omdat er hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de Qute swing.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qute Q-Swing Jeans

    De Qute Q-Swing Jeans is een veilige schommelstoel voor je kindje en geschikt vanaf de geboorte. De Q-Swing is verstelbaar in zitstanden of snelheid. Verder is de Swing voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel.

    109,-

    74,95

1 Resultaten