Tiny Love swings

 

Hier vind je alle Tiny Love Swings uit ons assortiment. Deze Tiny Love swings zijn zorgvuldig gemaakt om een zo natuurlijk mogelijk gevoel te geven aan je kindje, zodat hij/zij het gevoel heeft in je armen te liggen.

Lees meer...

 

Fijne Tiny Love swings

Van Tiny Love hebben wij een mooi aanbod aan swings.Tiny Love swings zijn allemaal van veilige materialen en veel zijn voorzien van leuke speeltjes of hangertjes. Wat de Tiny Love swings zo handig maken is dat de bekleding van de swings eenvoudig te reinigen is. Word je Tiny Love swing vies? Dan kan de bekleding heel eenvoudig gewassen worden in de wasmachine.

 

Over Tiny Love

Tiny Love is een wereldwijde speler op het gebied van baby producten, sinds 1991. De producten van Tiny Love zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen en helpen baby’s en ouders samen te groeien en genieten van hun tijd. Het assortiment van Tiny Love is breed, van speelgoed tot swings. Bestel jouw Tiny Love swing hierboven bij Babypark. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiny Love Bounce Sway Snab Nuture's Way

    De Tiny Love Nature’s Way Swing laat je kindje genieten van natuurlijke bewegingen. De swing beweegt heen en weer en op en neer. Daarnaast is de swing uitgevoerd met een trilfunctie en 19 verschillende geluiden.

    139,-

    109,65

1 Resultaten