5 Resultaten
 • Quick view Luvion Tassenhaak

  Luvion Tassenhaak

  Uit voorraad leverbaar
  9,95
 • Quick view Munchkin Tassenhaak

  Munchkin Tassenhaak

  Uit voorraad leverbaar
  10,95
5 Resultaten

Tassenhaak kinderwagen

Bij Babypark kun je verschillende handige en praktische accessoires kopen voor jouw kinderwagen. Een goed voorbeeld daarvan is de kinderwagen tassenhaak. Niet alleen jouw verzorgingstas hang je er aan maar ook jouw boodschappentassen en jouw jas zijn eenvoudig met de tassenhaak aan de kinderwagen te hangen. Met een klein kind heb je vaak al het gevoel handen te kort te komen dus is het prettig om op deze manier jouw handen zoveel mogelijk vrij te houden.

De tassenhaken zijn zo gemaakt dat zij het stuur niet beschadigen. Je maakt ze eenvoudig open en dicht en haalt het dus zo van de duwbeugel. Zo kun je bij sommige modellen de tassenhaak ook als handvat gebruiken om meerdere tassen te dragen. Wij hebben verschillende soorten tassenhaken van verschillende merken in ons assortiment. Wanneer je een kinderwagen bestelt, is een tassenhaak voor de kinderwagen zeker een item dat van pas zal komen.

Tassenhaak kinderwagen voor luier/verzorgingstassen

Een van de tassen die je aan de tassenhaak kunt hangen is de luiertas. Hoewel de inhoud misschien niet zo fraai is, kan de buitenkant dat wel zijn. Wanneer je een blik werpt in ons assortiment luiertassen dan zie je daar fraaie tassen waar je prima mee voor de dag kunt komen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende vormen, prints en formaten.

Wij bieden een enorm uitgebreide keuze zodat er voor iedere stijl en smaak wel een perfect matchende tas is te vinden. Houd je het liever neutraal dan zit je ook zeker niet om keuze verlegen. Bekijk ons assortiment en bestel een fraaie luiertas om aan de tassenhaak voor jouw kinderwagen te hangen. De tas zelf heeft naast het esthetische aspect natuurlijk vooral een heel praktisch nut. De tassen worden dan ook uitgevoerd met veel opbergvlakken. Door dat de verzorgingstas/luiertas direct aan het stuurt hangt met de kinderwagen tassenhaak, heb je er ook snel toegang toe onderweg.