Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Tassenhaak kinderwagen

Bij Babypark kun je verschillende handige en praktische accessoires kopen voor jouw kinderwagen. Een goed voorbeeld daarvan is de kinderwagen tassenhaak. Niet alleen jouw verzorgingstas hang je er aan maar ook jouw boodschappentassen en jouw jas zijn eenvoudig met de tassenhaak aan de kinderwagen te hangen. Met een klein kind heb je vaak al het gevoel handen te kort te komen dus is het prettig om op deze manier jouw handen zoveel mogelijk vrij te houden. Let er wel op dat je niet teveel tassen aan de tassenhaak hangt. Hierdoor ontstaat de kans dat de kinderwagen achterover kan kantelen.

Lees meer...

Verschillende soorten tassenhaken

De tassenhaken zijn zo gemaakt dat zij de duwbeugel niet beschadigen. Je maakt ze eenvoudig open en dicht en haalt het dus zo van de duwbeugel. Zo kun je bij sommige modellen de tassenhaak ook als handvat gebruiken om meerdere tassen te dragen. Wij hebben verschillende soorten tassenhaken van verschillende merken in ons assortiment. Wanneer je een kinderwagen bestelt, is een tassenhaak voor de kinderwagen zeker een item dat van pas zal komen.

Tassenhaak kinderwagen voor luiertassen

Een van de tassen die je aan de tassenhaak kunt hangen is de luiertas. Wanneer je een blik werpt in ons assortiment luiertassen dan zie je daar fraaie tassen waar je prima mee voor de dag kunt komen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende vormen, prints en formaten. Wij bieden een enorm uitgebreide keuze zodat er voor iedere stijl en smaak wel een perfect matchende tas is te vinden. Houd je het liever neutraal dan zit je ook zeker niet om keuze verlegen. Bekijk ons assortiment en bestel een luiertas om aan de tassenhaak voor jouw kinderwagen te hangen. De tassen worden uitgevoerd met veel opbergvlakken. Door dat de luiertas direct aan de duwbeugel hangt met de kinderwagen tassenhaak, heb je er ook snel toegang toe onderweg.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Luvion Tassenhaak
    Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader