Tassenhaak kinderwagen

Bij Babypark kun je verschillende handige en praktische accessoires kopen voor jouw kinderwagen. Een goed voorbeeld daarvan is de kinderwagen tassenhaak. Niet alleen jouw verzorgingstas hang je er aan maar ook jouw boodschappentassen en jouw jas zijn eenvoudig met de tassenhaak aan de kinderwagen te hangen. Met een klein kind heb je vaak al het gevoel handen te kort te komen dus is het prettig om op deze manier jouw handen zoveel mogelijk vrij te houden. Let er wel op dat je niet teveel tassen aan de tassenhaak hangt. Hierdoor ontstaat de kans dat de kinderwagen achterover kan kantelen.

Lees meer...

Verschillende soorten tassenhaken

De tassenhaken zijn zo gemaakt dat zij de duwbeugel niet beschadigen. Je maakt ze eenvoudig open en dicht en haalt het dus zo van de duwbeugel. Zo kun je bij sommige modellen de tassenhaak ook als handvat gebruiken om meerdere tassen te dragen. Wij hebben verschillende soorten tassenhaken van verschillende merken in ons assortiment. Wanneer je een kinderwagen bestelt, is een tassenhaak voor de kinderwagen zeker een item dat van pas zal komen.

Tassenhaak kinderwagen voor luiertassen

Een van de tassen die je aan de tassenhaak kunt hangen is de luiertas. Wanneer je een blik werpt in ons assortiment luiertassen dan zie je daar fraaie tassen waar je prima mee voor de dag kunt komen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende vormen, prints en formaten. Wij bieden een enorm uitgebreide keuze zodat er voor iedere stijl en smaak wel een perfect matchende tas is te vinden. Houd je het liever neutraal dan zit je ook zeker niet om keuze verlegen. Bekijk ons assortiment en bestel een luiertas om aan de tassenhaak voor jouw kinderwagen te hangen. De tassen worden uitgevoerd met veel opbergvlakken. Door dat de luiertas direct aan de duwbeugel hangt met de kinderwagen tassenhaak, heb je er ook snel toegang toe onderweg.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Puck Tassenhaak

  Met deze Puck Tassenhaak kan je de boodschappen of verzorgingstas makkelijk aan de buggy of kinderwagen ophangen. De tassenhaak is kindvriendelijk, heeft een grote opening en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  5,95

 • Quick view

  Puck Tassenhaak Met Klittenband

  Met deze handige Puck Tassenhaak Met Klittenband kan je de boodschappen of verzorgingstas makkelijk aan de buggy of kinderwagen hangen. De tassenhaak is kindvriendelijk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  3,95

  2,49

 • Quick view

  Dooky Tassenhaak Universeel

  Met deze Dooky Tassenhaak Universeel kan je de boodschappen of verzorgingstas hangen aan de buggy of kinderwagen. De tassenhaak is kindvriendelijk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,99
 • Quick view

  Luvion Tassenhaak

  Met deze Luvion tassenhaak kan je de boodschappen of verzorgingstas hangen aan de buggy of kinderwagen. De tassenhaak is kindvriendelijk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,95
 • Quick view

  Yrda Buggyhaak 2 Stuks

  De Yrda Buggyhaak 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks en zorgt ervoor dat jij de verzorgingstas of andere tasjes altijd gemakkelijk mee kunt nemen als je op pad gaat met je kindje.

  8,99

  7,99

5 Resultaten
Trustpilot