Terugroepactie Label+

 

 

TERUGROEPACTIE
LABEL+ ALUMINIUM BEDKRUIK

 

Wij hebben geconstateerd dat bij de Aluminium Bedkruik enkele exemplaren een productiefout vertonen. Deze kruiken zijn tussen 4 juni 2018 en 18 juli 2018 verkocht. Het kan voorkomen dat het schroefdraad los komt van de kruik. Dit kan letsel veroorzaken tijdens het vullen van de kruik.

Het betreft de artikelen 12800700/BD9079 uit de serie die begint met het nummer: s/n 766079. Deze informatie kunt u vinden op de sticker van de kruik onder de barcode.

Kruiken met andere serienummers kunnen in gebruik blijven. Kruiken gekocht ná 18 juli met het betreffende serienummer én voorzien van een wit rond stickertje naast het logo LABEL+ kunnen ook gewoon gebruikt worden.

De kruiken zijn aangeboden bij Baby-Dump en Babypark. Als u in het bezit bent van een aluminium heetwaterkruik gekocht binnen de aangegeven periode en met het betreffende serienummer, gebruik deze dan niet langer. De kruik mag terug gebracht worden naar de winkel waar deze gekocht is. U heeft recht op een vervangend product of volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.

LABEL+ Hogeveldseweg 2, 4041 CP, Kesteren