Coming Kids bedbanken

 

Maak de slaapkamer compleet met een mooie Coming Kids bedbank. Een Coming Kids bedbank of slaapbank heeft veel voordelen. Overdag gebruik je deze als bank en ’s nachts als bed. Zo benut je de beschikbare ruimte heel effectief. Veel Coming Kids bedbanken hebben laden. Dat is natuurlijk extra handig.

Lees meer...

 

Coming Kids bedbank voor een tiener- of kinderkamer

Voor de kamer van je kind is een Coming Kids bedbank ideaal. Komt er een vriendje of vriendinnetje langs? Dankzij de Coming Kids bedbank is er altijd genoeg zitruimte. Een Coming Kids bedbank is trouwens ook handig als je kind weleens een logé krijgt. Er staat dan altijd een extra bed in de kamer.

 

Coming Kids bed en speelplek ineen

Sommige Coming Kids bedden zijn een bed én een speelplek in één. Soms hebben wij bijvoorbeeld een Coming Kids slaaphut in ons assortiment. Leuk om te spelen én leuk om te slapen! Alle bedbanken op deze pagina worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Flint Bedbank 90 x 200 cm Wit

  De Coming Kids Flint Bedbank 90 x 200 cm Wit staat sierlijk op hoge, metalen poten. De stijlvolle bedbank is gemaakt van MDF met een zijdeglans lak en wordt dé eyecatcher in de tienerkamer van je kindje.

  349,-

  314,-

 • Quick view

  Coming Kids Flex Bedbank 90 x 200 cm

  Met Coming Kids Flex Bedbank 90 x 200 cm kan je veel kanten op! Je kunt hem gebruiken als een relaxte bedbank. Er onder zit een bedlade welk handig is om als logeerbed te gebruiken en daaronder zitten twee bedladen welke de nodige opbergruimten bieden.

  549,-

  494,10

2 Resultaten