Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bedbanken

Vipack bedbanken

Maak de tienerkamer of kinderkamer compleet met een Vipack bedbank of slaapbank. ’s Nachts gebruikt je kind de bedbank als bed. Overdag haal je de deken uit de bedbank en leg je er wat kussens in. Dan gebruikt je kind het als bank. Wij hebben meerdere Vipack bedbanken en slaapbanken in ons assortiment. Zo verkopen wij Vipack bedbanken met of zonder lade. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod!

Lees meer...

Vipack bedbank met lade die op elke kamer past

Een Vipack bedbank of slaapbank heeft in veel gevallen een lade. Soms kun je kiezen of je de desbetreffende Vipack slaapbank of bedbank met of zonder lade bestelt. Veel Vipack slaapbanken zijn uitgevoerd in neutrale kleuren die vrijwel overal mee te combineren zijn. Een Vipack bedbank past op vrijwel elke kamer!

Over Vipack

Vipack is een merk van gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede meubels. Naast Vipack slaapbanken en bedbanken verkopen wij ook andere slaapkamermeubels, waaronder kledingkasten, bureaus en nachtkastjes. Een Vipack bedbank maakt in veel gevallen deel uit van een serie slaapkamermeubels in dezelfde stijl. Het is aanrader om naast een Vipack bedbank ook andere Vipack meubels van dezelfde serie te bestellen. Zo vormen de meubels mooi één geheel. Voor Vipack kindermeubels hebben de ontwerpers zich ingeleefd in de fantasierijke wereld van het kind. Zo bedachten zij bedden die eruitzien als een auto of een koets. Meestal hebben wij ook meerdere Vipack (half)hoogslapers en in ons assortiment. Koop vandaag nog een Vipack slaapbank of bedbank en eventuele andere meubels van Vipack online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door één van onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...

Filters

Prijs
Soort artikel
Materiaal babykamer
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm
    326,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader