Vipack bedbanken

Maak de tienerkamer of kinderkamer compleet met een Vipack bedbank of slaapbank. ’s Nachts gebruikt je kind de bedbank als bed. Overdag haal je de deken uit de bedbank en leg je er wat kussens in. Dan gebruikt je kind het als bank. Wij hebben meerdere Vipack bedbanken en slaapbanken in ons assortiment. Zo verkopen wij Vipack bedbanken met of zonder lade. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod!

Lees meer...

Vipack bedbank met lade die op elke kamer past

Een Vipack bedbank of slaapbank heeft in veel gevallen een lade. Soms kun je kiezen of je de desbetreffende Vipack slaapbank of bedbank met of zonder lade bestelt. Veel Vipack slaapbanken zijn uitgevoerd in neutrale kleuren die vrijwel overal mee te combineren zijn. Een Vipack bedbank past op vrijwel elke kamer!

Over Vipack

Vipack is een merk van gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede meubels. Naast Vipack slaapbanken en bedbanken verkopen wij ook andere slaapkamermeubels, waaronder kledingkasten, bureaus en nachtkastjes. Een Vipack bedbank maakt in veel gevallen deel uit van een serie slaapkamermeubels in dezelfde stijl. Het is aanrader om naast een Vipack bedbank ook andere Vipack meubels van dezelfde serie te bestellen. Zo vormen de meubels mooi één geheel. Voor Vipack kindermeubels hebben de ontwerpers zich ingeleefd in de fantasierijke wereld van het kind. Zo bedachten zij bedden die eruitzien als een auto of een koets. Meestal hebben wij ook meerdere Vipack (half)hoogslapers en in ons assortiment. Koop vandaag nog een Vipack slaapbank of bedbank en eventuele andere meubels van Vipack online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door één van onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm

  Bent u op zoek naar een praktisch en romantisch bed voor je kindje in een sierlijke stijl? Dan is het Vipack Alice Metal Bedbank 90 x 200 cm wellicht wat voor u. Mooi afgewerkt en leuk voor zowel jongens als meisjes.

  Normale prijs: 341,-

  Special Price 238,70

 • Quick view

  Vipack Pino Bedbank 90 x 200 cm

  De Vipack Pino Bedbank 90 x 200 cm is een bed wat voorzien is van extra hoge randen om kussens tegenaan te leggen. Zo kan er van een bed een bank gemaakt worden. Het is gemaakt van grenenhout.

  Normale prijs: 416,-

  Special Price 349,-

 • Quick view

  Vipack Lara Bedbank Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Bedbank Wit 90 x 200 cm is een handig meubel wat als bed of als bank gebruikt kan worden. Het is te combineren met verschillende stijlen en is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  689,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kajuitbed Light Rose

  Creëer je Vipack Bonny Kajuitbed Light Rose heeft een moderne vormgeving. Het kajuitbed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal en eronder bevinden verschillende soorten opbergruimten wat erg praktisch is.
  574,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kajuitbed Orange

  Creëer je Vipack Bonny Kajuitbed Orange heeft een moderne vormgeving. Het kajuitbed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal en eronder bevinden verschillende soorten opbergruimten wat erg praktisch is.

  574,-

  499,-

 • Quick view

  Vipack Robin Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Creëer een landelijke sfeer met een modern tintje in de slaapkamer met deze bedbank Robin van Vipack.
  1.038,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Kajuitbed Blue

  Creëer je Vipack Bonny Kajuitbed Blue heeft een moderne vormgeving. Het kajuitbed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal en eronder bevinden verschillende soorten opbergruimten wat erg praktisch is.

  574,-

  499,-

 • Quick view

  Vipack Bonny Kajuitbed Fuchsia

  Creëer je Vipack Bonny Kajuitbed Fuchsia heeft een moderne vormgeving. Het kajuitbed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal en eronder bevinden verschillende soorten opbergruimten wat erg praktisch is.

  574,-

  479,-

 • Quick view

  Vipack Amori Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Bedbank Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.

  554,-

  498,60

9 Resultaten
Trustpilot