Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bedbanken

Vtwonen bedbanken

Een Vtwonen bedbank is ideaal voor een kinderkamer of tienerkamer. ’s Nachts gebruik je deze bedbank als bed. Overdag haal je de deken eruit, leg je kussens op het bed en gebruik je deze als bank. Een Vtwonen slaapbank of bedbank is ook ideaal om te gebruiken als logeerbed. Op momenten dat je het logeerbed niet gebruikt, doet het dan tenminste nog dienst als bank. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Vtwonen bedbanken aan.

Lees meer...

Vtwonen slaapbank met opbergladen

Sommige Vtwonen bedbanken zijn voorzien van ruime laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Eén Vtwonen slaapbank heet wel een heel bijzonder design. Aan de verlenging van het bed zitten twee ruime laden met daarnaast een trapje om in het bed te komen. De ruime opbergladen hebben grote handgrepen. Dit maakt het openen en sluiten van de laden extra comfortabel.

Over Vtwonen

Vtwonen heeft jarenlang ervaring met interieurstyling. Als geen andere organisatie weet Vtwonen hoe je een gezellige sfeer creëert. De meubels en accessoires uit het Vtwonen assortiment op onze webshop zijn met zorg uitgekozen. Bekijk ook eens ons complete Vtwonen assortiment en laat je verrassen door alle mooie, sfeervolle en trendy producten. Naast Vtwonen bedbanken vind je ook meubels als Vtwonen opbergbanken, bureaus en kasten. Sommige van deze meubels behoren tot dezelfde meubellijn als onze Vtwonen bedbanken. Het is een aanrader om jouw uitgekozen Vtwonen bedbank met één of meerdere van deze meubels te combineren, zodat alles mooi bij elkaar past. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een handige en mooie Vtwonen bedbank online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader