Basicline bedden

 

Maak de kinder- of tienerkamer compleet met een praktisch en comfortabel Basicline bed. Basicline bedden zijn heel stevig. Ze zijn gemaakt voor jarenlang gebruik. Basicline bedden worden over het algemeen geleverd exclusief matras. Die kun je er apart bij kopen. Wij hebben een heel divers en uitgebreid assortiment matrassen.

 

Lees meer...

Basicline stapelbedden

Een Basicline stapelbed is ideaal als je een kleine kamer voor twee tieners wilt inrichten. Maar ook als je wel een grote slaapkamer hebt, is een Basicline stapelbed handig. Je houdt dan meer ruimte over. Veel Basicline stapelbedden kunnen overigens ook als twee aparte bedden naast elkaar neergezet worden. Dat maakt een Basicline stapelbed uitermate praktisch.

 

Over Basicline

Basicline bedden en andere meubels hebben een simpele vormgeving. Ze geven jou en je kind een solide basis, zonder extra snufjes die je toch niet gebruikt. Verder zijn veel Basicline meubels heel gemakkelijk in gebruik. Wacht niet langer en bestel vandaag nog het Basicline bed van jouw wensen online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Ralph Bed 90 x 200 cm

    Het Basicline Ralph Bed 90 x 200 cm heeft een originele look en kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
    159,95
1 Resultaten