Bopita kinderbed

 

Bij Babypark hebben we een uitgebreide collectie bedden van het Nederlandse merk Bopita. Het merk vervaardigt bijna alles van hout wat een mooi resultaat oplevert. De designs zijn eigentijds en het merk stelt veiligheid voorop waardoor het voldoet aan verschillende strenge richtlijnen. Naast de ledikanten van het merk hebben we ook Bopita kinderbedden in ons assortiment. We hebben peuterbedden van 70x150 cm maar ook bedden van 90x200 cm zijn bij ons te bestellen.

 

Lees meer...

Assortiment kinderbed Bopita

Kinderen groeien snel en uiteindelijk volstaat een ledikant niet meer en is het tijd voor de volgende stap. Om die stap zo klein mogelijk te houden, is een Bopita kinderbed voor peuters een interessante optie. Een peuterbed geeft vaak, door de wat hogere randen, toch nog een beetje de geborgenheid van een ledikant. Daarnaast zorgt het er al voor dat jouw kindje al went aan een normaal bed. Bopita heeft een aantal opties op dit gebied; van een klassiek romantisch bed tot een strak modern exemplaar. Denk je dat jouw kindje er al aan toe is om deze stap over te slaan? In dat geval hebben we ook nog verschillende Bopita kinderbedden die ook voor de meeste volwassenen zijn te gebruiken door de afmeting van 90x200cm. Ook deze bedden vind je in verschillende uitvoeringen terug in ons assortiment.

 

Kinderbed Bopita bestellen

Voor welk bed je uiteindelijk ook kiest, je weet dat je er bij Babypark nooit teveel voor betaalt door onze laagsteprijsgarantie. Daarnaast versturen we bestellingen vanaf 20 euro ook gratis. Het bestelde Bopita kinderbed kunnen we desgewenst ook voor je monteren tegen een kleine meerprijs. Het leveren gaat supersnel en daarvoor maken we gerichte leverafspraak met je. Je kunt de bedden ook even komen testen in een van onze megastores. Een team van verkoopspecialisten heet je daar graag welkom en kan jou helpen met deskundig advies. Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bopita Romy Peuterbed Wit 70 x 150 cm

  De Bopita Romy Peuterbed Wit 70 x 150 cm is een strak peuterbed met een tijdloze vormgeving. De zijplanken zorgen voor een strakke look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.

  239,-

  215,-

 • Quick view

  Bopita Belle Peuterbed Wit 70 x 150 cm

  De Bopita Belle Peuterbed Wit 70 x 150 cm is een meidenbed met verschillende sierlijke accenten en afgeronde pootjes. De zijplanken zorgen voor een romantische look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.

  339,-

  309,-

 • Quick view

  Bopita Levi Peuterbed 70 x 150 cm

  Het Bopita Levi Peuterbed 70 x 150 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Belle Bed 90 x 200 cm

  De Bopita Belle Bed 90 x 200 cm is een meidenbed met verschillende sierlijke accenten en afgeronde pootjes. De zijplanken zorgen voor een romantische look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.
  389,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Basisbed Met Uitvalbeschermers Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Combiflex Basisbed is een bed in een origineel design. Het kan uitgebreid worden met een bedlade wat voor de nodige opbergruimte zorgt. Beschikt aan beide kanten van een uitvalbeschermer waardoor het extra veilig is.
  309,-
 • Quick view

  Bopita Jonne Bed 90 x 200 cm

  Het Bopita Jonne Bed is een eenvoudig eenpersoonsbed wat een origineel design heeft. Het bed beschikt over uitvalbeveiliging aan beide kanten waardoor het extra veilig is. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  355,-

  299,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Lynn Bed Wit 90 x 200 cm heeft een Scandinavische look wat komt door de strakke belijning en schuine poten. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF gecombineerd met beukenhout. Een bed met een unieke look!

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Merel Bed 90 x 200 cm

  Het Bopita Merel Bed Wit 90 x 200 cm heeft een strakke en eigentijdse look zodat het in elke type kinderkamer kan staan. Het is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Lynn Bedbank Wit 90 x 200 cm heeft een Scandinavische look wat komt door de strakke belijning en schuine poten. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF gecombineerd met beukenhout. Een bed met een unieke look!

  529,-

  479,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Charlotte Bed Wit 90 x 200 cm heeft een stijlvolle uitstraling en kenmerkt zich aan de sierlijke omlijsting op het hoofdbord en voetenbord. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal. Word met lattenbodem geleverd.

  585,-

  529,-

 • Quick view

  Bopita Diva Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Diva Bed Wit 90 x 200 cm is gemaakt voor de echte diva girl! Het beschikt over een gecapitonneerd hoofdbord en voetenbord en heeft verschillende sierlijke details. Gemaakt van kwalitatief MDF.

  609,-

  549,-

 • Quick view

  Bopita Timo Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Timo Compactbed Wit 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.
  369,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Bed Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Corsica Bed Wit 90 x 200 cm is voorzien van een moderne vormgeving wat komt door de strakke belijning die het meubel heeft. Het is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  499,-

  449,-

 • Quick view

  Bopita Stan Bedbank 90 x 200 cm

  Het Bopita Stan Bedbank 90 x 200 cm is een comfortabele bedbank en origineel van design. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het jarenlang mee gaat. Op deze bedbank slapen en lekker relaxen!

  355,-

  319,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Compactbed Met Trap Schuin Wit

  Het Bopita Combiflex Compactbed Met Trap Schuin is een iets hoger bed dan het basisbed en beschikt aan de zijkant over een afneembare trap. Vooral op de kleine kinderkamer erg praktisch en vervaardigd van MDF.
  648,-
 • Quick view

  Bopita Diva Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Diva Bedlade Wit 90 x 200 cm is gemakkelijk onder het divabed vandaan te schuiven door middel van de wieltjes. Je kan de lade als opberglade en bedlade gebruiken. Een praktische uitbreiding op het bed!
  249,-
 • Quick view

  Bopita Belle Twijfelaar Bed Wit 120 x 200 cm

  De Bopita Belle Twijfelaar Bed Wit 120 x 200 cm is een breed meidenbed met verschillende sierlijke accenten en afgeronde pootjes. De zijplanken zorgen voor een romantische look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.

  575,-

  519,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm

  Het Bopita Basic Wood Compactbed 90 x 200 cm is een praktisch bed wat voorzien is van een uitvalbeveiliging. Het is wat hoger als een standaard 1-persoonsbed zodat er speelgoedbakken onder geschoven kunnen worden.

  429,-

  399,-

 • Quick view

  Bopita Combiflex Basisbed Met Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Combiflex Basisbed Met Bedlade Wit 90 x 200 cm is een bed in een origineel design. Het kan uitgebreid worden met een bedlade wat voor de nodige opbergruimte zorgt. Met bedlade wat zorgt voor extra opbergruimte.
  518,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Compactbed Met 3-Ladenunit Wit

  Het Bopita Combiflex Compactbed Met 3-Ladenunit Wit is een iets hoger bed dan het basisbed en beschikt daaronder over opbergruimte welke bestaat uit drie laden. Vooral op de kleine kinderkamer erg praktisch en vervaardigd van MDF.
  968,-
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2