Kidsriver bedden

 

Maak de slaapkamer van je kind compleet met een Kidsriver bed. Kidsriver bedden zijn comfortabel, hip en sfeervol. Ons actuele aanbod Kidsriver bedden tref je aan op deze pagina. Kidsriver bedden worden geleverd exclusief matras, maar vaak wel inclusief bodemplaat.

 

Lees meer...

Kidsriver peuterbedden

Onze Kidsriver peuterbedden zijn meestal geschikt tot je kindje ongeveer zes jaar oud is. Deze Kidsriver bedden zijn meestal 70 x 150 cm. Kidsriver peuterbedden zijn meestal verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren, zoals grijs en wit. Deze kleuren passen in de meeste interieurs.

 

Veilig en van goede kwaliteit

Kidsriver bedden zijn vaak robuust en van goede kwaliteit. Je zult nog lang plezier beleven aan deze bedden. Kidsriver bedden zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen. Bestel het Kidsriver bed van jouw wensen online via onze webshop. Vervolgens bezorgen wij jouw aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Felix Peuterbed Wit 70 x 150 cm

  Het stevige Kidsriver Felix Peuterbed Wit 70 x 150 cm is het ideale bedje als je kindje te groot wordt om in een ledikant te liggen. Het bed is gemaakt van MDF en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm

  Het Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm is het ideale bedje als je kindje te groot wordt om in een ledikant te liggen. Gemaakt van MDF en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  109,-

  99,-

2 Resultaten