Manis-h bedden

Maak de kamer van je kind compleet met een Manis-h bed. Behalve Manis-h eenpersoonsbedden hebben wij vaak ook Manis-h stapelbedden in ons assortiment. Deze bedden zijn lekker ruimtebesparend, zodat er extra ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een zithoekje, een tafel of een bureau. Lees meer...

Manis-h bedden in sprekende kleuren

Kinderen houden van sprekende kleuren. Daarom zijn veel Manis-h bedden afgewerkt in vrolijke kleuren, zoals lichtgroen, lila en rood. Regelmatig verkopen wij Manis-h accessoires voor de slaapkamer die hier mooi bij passen. Sommige Manis-h bedden kun je combineren met Manis-h uitvalbeveiliging.

Over Manis-h

Het Deense merk Manis-h brengt al sinds 1972 meubels voor kinderen op de markt. De ontwerpers hebben zelf kinderen en zijn zich dan ook bewust van de veranderende behoeften van kinderen van deze tijd. Zij komen steeds weer met verrassende ontwerpen, door zich te verplaatsen in de belevingswereld van het kind.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Manis-h Stapelbed Antraciet

  Het Manis-h Stapelbed Antraciet is dé oplossing wanneer je twee kinderen op één kamer wilt laten slapen. Het stapelbed heeft een strak design en is gemaakt van stevig MDF materiaal.
  915,-
 • Quick view

  Manis-h Halfhoogslaper Antraciet

  De Manis-h Halfhoogslaper Antraciet ziet er door zijn design strak uit. De halfhoogslaper is gemaakt van stevig MDF materiaal. Onder de halfhoogslaper is er nog genoeg ruimte om een speelplek te creëren.
  716,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Rondom Antraciet 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Rondom Antraciet 90 x 200 cm cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  517,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  0,-
4 Resultaten
Trustpilot