Manis-h bedden

Maak de kamer van je kind compleet met een Manis-h bed. Behalve Manis-h eenpersoonsbedden hebben wij vaak ook Manis-h stapelbedden in ons assortiment. Deze bedden zijn lekker ruimtebesparend, zodat er extra ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een zithoekje, een tafel of een bureau. Lees meer...

Manis-h bedden in sprekende kleuren

Kinderen houden van sprekende kleuren. Daarom zijn veel Manis-h bedden afgewerkt in vrolijke kleuren, zoals lichtgroen, lila en rood. Regelmatig verkopen wij Manis-h accessoires voor de slaapkamer die hier mooi bij passen. Sommige Manis-h bedden kun je combineren met Manis-h uitvalbeveiliging.

Over Manis-h

Het Deense merk Manis-h brengt al sinds 1972 meubels voor kinderen op de markt. De ontwerpers hebben zelf kinderen en zijn zich dan ook bewust van de veranderende behoeften van kinderen van deze tijd. Zij komen steeds weer met verrassende ontwerpen, door zich te verplaatsen in de belevingswereld van het kind.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Manis-h Bedplank Snow White

  De Manis-h Bedplank Snow White beschikt over voldoende opbergruimte voor boeken, knuffels, speelgoed en nog veel meer. Verder is de bedplank gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  75,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  424,-
 • Quick view

  Manis-h Halfhoogslaper Antraciet

  De Manis-h Halfhoogslaper Antraciet ziet er door zijn design strak uit. De halfhoogslaper is gemaakt van stevig MDF materiaal. Onder de halfhoogslaper is er nog genoeg ruimte om een speelplek te creëren.
  758,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Opbergladen Antraciet

  Een strak bed van het merk Manis-h met daaronder twee opbergladen welke de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Wordt geleverd exclusief matras en lattenbodem.
  461,-
 • Quick view

  Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White

  De Manis-h Boekenkast Met 3 Schappen Snow White kan je perfect uitbreiden en combineren met de Manis-h kasten, ladekasten en planken. Verder is de boekenkast gemaakt van hoogwaardig MDF en massief beuken materiaal.
  259,-
 • Quick view

  Manis-h Tent Voor Bed 90 x 200 Cm

  De Manis-h Tent Voor Bed 90 x 200 Cm is voorzien van een stijlvol design en gemaakt van hoogwaardig materiaal. De tent is geschikt voor de Manis-h bedden met een lengte van 200 cm. Praktisch in gebruik.
  285,-
 • Quick view

  Manis-h Stapelbed Antraciet

  Het Manis-h Stapelbed Antraciet is dé oplossing wanneer je twee kinderen op één kamer wilt laten slapen. Het stapelbed heeft een strak design en is gemaakt van stevig MDF materiaal.
  758,-
7 Resultaten
Trustpilot