Stapelgoed bedden

 

Stapelgoed bedden hebben een mooie, authentieke uitstraling. Een Stapelgoed brengt meteen sfeer in de slaapkamer. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Stapelgoed bedden en laat je inspireren door alle prachtige ontwerpen.

 

Lees meer...

Luxueuze Stapelgoed bedden

Sommige Stapelgoed bedden zijn overtrokken met een stof met leder look. Deze Stapelgoed bedden zien er heel luxueus uit. Aan het hoofdbord zitten gecapitonneerde knopen. Deze Stapelgoed bedden zien er heel bijzonder uit en zijn een echte aanrader.

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een heel sfeervol en bijzonder merk. Veel Stapelgoed bedden en andere meubels hebben een geheel eigen karakter. Je ziet direct dat deze items van Stapelgoed zijn. Stapelgoed komt elke keer weer met creatieve ontwerpen en zoekt naar het uiterste in materiaalcombinaties. Soms zie je dit ook terug bij de Stapelgoed bedden.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Skip Bed

  Het Stapelgoed Skip bed met een stoffen look is een stijlvol bed waarin je kind heerlijk zal slapen. Het hoofdbord is afgewerkt met een kunstlederen bies. Het bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  499,-
 • Quick view

  Stapelgoed Bobby Bed

  Het Stapelgoed Bobby Bed met lederen uitstraling en gecapitonneerde knopen is een stijlvol bed waarin je kind heerlijk zal slapen. Het bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  599,-
 • Quick view

  Stapelgoed Jack Bed Animals Special Edition

  De Stapelgoed Jack Bed Animals Special Edition is gemaakt van kwalitatieve stof. Aan de zijkanten is het afgewerkt met een zwarte bies. Onder het bed bevinden zich zwarte poten.
  699,-
 • Quick view

  Stapelgoed Mick Bed Camouflage

  De Stapelgoed Mick Bed Camouflage is gemaakt van kwalitatieve stof. Aan de zijkanten is het afgewerkt met een zwarte bies. Onder het bed bevinden zich zwarte poten die dit bed een stoere uitstraling geven.
  599,-
8 Resultaten