Vipack bedden

Maak de kamer van je kind compleet met een mooi en comfortabel Vipack bed. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Vipack bedden. Lees snel verder en laat je verrassen door alle bijzondere, creatieve ontwerpen van Vipack bedden. Lees meer...

De meest bijzondere Vipack bedden

Vipack heeft wel hele bijzonder bedden bedacht die helemaal aansluiten op de belevingswereld van je kind. Zo heeft Vipack een prachtig brandweerbed ontworpen. Je kindje waant zich in een echte brandweerauto. Zo’n Vipack bed is fijn om in te slapen, maar ook om in te spelen. Verder ontwierp Vipack ook bedden in de vorm van een race-auto.

Vipack bed van metaal

Van Vipack zijn ook metalen bedden  beschikbaar in allerlei hippe kleuren, zoals mintgroen en geel. Vipack metalen bedden zijn stevig en duurzaam. Deze bedden zien er extra sfeervol uit. De spijlen zijn dun en verfijnd. Vipack metalen bedden worden meestal geleverd inclusief lattenbodem.Lees minder...
64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Vipack Toddler Police Car Bed 70 x 140 cm

  De Vipack Toddler Police Car Bed 70 x 140 cm is een leuk bed in een exclusief design. Het is speciaal ontworpen voor de echte politie-liefhebber! Het bed wordt inclusief lattenbodem geleverd en is van MDF materiaal.
  308,-
 • Quick view

  Vipack Toddler Race Car Bed 70 x 140 cm

  De Vipack Toddler Race Car Bed 70 x 140 cm is een leuk bed in een exclusief design. Het is speciaal ontworpen voor de echte politie-liefhebber! Het bed wordt inclusief lattenbodem geleverd en is van MDF materiaal.

  308,-

  280,-

 • Quick view

  Vipack Jumper Meegroeibed Wit

  De Vipack Jumper Meegroeibed Wit is een handig meubel wat met ieder kind meegroeit. Het is vervaardigd van MDF en het wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  264,-
 • Quick view

  Vipack Toddler Fire Truck Bed 70 x 140 cm

  De Vipack Toddler Fire Truck Bed 70 x 140 cm is een leuk bed in een exclusief design. Het is speciaal ontworpen voor de echte brandweerliefhebber! Het bed wordt inclusief lattenbodem geleverd en is van MDF materiaal.
  308,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Peuterbed Wit 70 x 140 cm

  Dit Vipack Kiddy Peuterbed Wit 70 x 140 cm is een kwalitatief MDF speels meubel met een Scandinavishce touch. Dit meubel uit de Kiddy 'mix and match' serie is met allerlei stijlen te combineren. Inclusief lattenbodem.
  222,-
 • Quick view

  Vipack Babs 91 Huisbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Babs 91 Huisbed Wit 90 x 200 cm is perfect te combineren met de bijpassende bedlade. De bedlade dient als extra opbergruimte of als logeerbed. Verder wordt het huisbed geleverd inclusief lattenbodem.
  526,-
 • Quick view

  Vipack Babs 90 Huisbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Babs 90 Huisbed Wit 90 x 200 cm is perfect te combineren met de bijpassende bedlade. De bedlade dient als extra opbergruimte of als logeerbed. Verder wordt het huisbed geleverd inclusief lattenbodem.
  612,-
 • Quick view

  Vipack Aline Bed 90 x 200 Cm Bruin

  Het Vipack Aline Bed 90 x 200 Cm Bruin is perfect te combineren met andere producten van de Aline collectie van Vipack. Verder is het bed gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  211,-
 • Quick view

  Vipack Huisbed Met Dak Grenen Wit

  Het Vipack Huisbed Met Dak Grenen Wit is voorzien van een stijlvol design. Het bed is gemaakt van hoogwaardig MDF en grenen materiaal. Verder wordt het huisbed geleverd exclusief matras en lattenbodem.
  647,-
 • Quick view

  Vipack Tipi Peuterbed Wit 70 x 140 cm

  Het Vipack Tipi Peuterbed Wit 70 x 140 cm is een grenenhout bed in een uniek design. Het bevind net boven de vloer waardoor het genoeg ventileert. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  165,-
 • Quick view

  Vipack Tipi Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Tipi Bed Wit 90 x 200 cm is een grenenhout bed in een uniek design. Het bevind net boven de vloer waardoor het genoeg ventileert. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  216,-
 • Quick view

  Vipack Casami Huisbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Casami Huisbed Wit 90 x 200 cm is een speels bed wat verschillende mogelijkheden biedt. Het is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Het wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  387,-
 • Quick view

  Vipack Dallas Huisbed Met Hekje 90 x 200 cm

  Het Vipack Dallas Huisbed Met Hekje 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met daarboven een frame van een dak. Het is gemaakt van kwalitatief grenen en wordt met lattenbodem en zonder matras geleverd.
  312,-
 • Quick view

  Vipack Dallas Huisbed Zonder Hekje 90 x 200 cm

  Het Vipack Dallas Huisbed Zonder Hekje 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met daarboven een frame van een dak. Het is gemaakt van kwalitatief grenen en wordt met lattenbodem en zonder matras geleverd.
 • Quick view

  Vipack Dallas Huisbed Lange Planken 90 x 200 cm

  Het Vipack Dallas Huisbed Lange Planken 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met daarboven een frame van een dak. Het is gemaakt van kwalitatief grenen en wordt met lattenbodem en zonder matras geleverd.
 • Quick view

  Vipack Cabane Huisbed

  Het Vipack Cabane Huisbed is een kwalitatief bed wat net boven de grond staat. Boven dit bed zit er een dakframe waardoor het geheel de vorm van een huis heeft. Gemaakt van MDF materiaal.
 • Quick view

  Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief en ruimtebesparend bed voor twee personen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en kan gecombineerd worden met verschillende stijlen.
  1.210,-
 • Quick view

  Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Het heeft een tijdloze look en is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  1.210,-
 • Quick view

  Vipack Fire Truck Bunkbed

  Een brandweerbed van het merk Vipack voor twee echte brandweermannen!
  823,-
 • Quick view

  Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit is een handig meubel om in te slapen maar het biedt ook speelmogelijkheid. Het beschikt over een trap van twee treden. Wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  722,-
 • Quick view

  Vipack Princess Kate Car Bed Roze 90 x 200 cm

  Vipack Princess Kate Car Bed Roze 90 x 200 cm is een lekker zacht bed in de vorm van een romantische prinsessenkoets. Echt heerlijk om in weg te dromen!

  794,-
 • Quick view

  Vipack Pino Familiebed

  Het Vipack Pino Familiebed is een kwalitatief grenen bed wat geschikt is voor drie personen. Het bed wordt geleverd inclusief twee lattenbodems. Een handig bed met veel slaapmogelijkheid.
 • Quick view

  Vipack Oscar Stapelbed

  Het Vipack Oscar Stapelbed is een meubel wat is vervaardigd van metaal. De zijkanten zijn afgerond en meubel oogt daardoor net even anders dan een standaard stapelbed. Het heeft een industriële look.
 • Quick view

  Vipack New York Bed Metaal 120 x 200 cm

  Het Vipack New York Bed Metaal 120 x 200 cm is robuust van stijl waardoor het een unieke uitstraling krijgt. Het stevige ledikant wat met lattenbodem geleverd wordt past in elke stijl kinderkamer.
64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot